Beneficii uluitoare ale consumului de căpşune

Căpşunele sunt binecunoscute pentru gustul lor delicos, însă nu este singurul lucru pe care îl oferă. În afara gustului uluitor, aceste fructe micuţe au şi efecte extraordinare asupra sănătăţii şi, de asemenea, pot ajuta la lupta cu diverse boli.

18 iul. 2016, 20:21
Beneficii uluitoare ale consumului de căpşune

Iata 10 beneficii uluitoare ale consumului de capsune.

Capsunele iti fac dintii mai albi

Data viitoare cand iei in calcul un tratament de albire a dintilor poate ca nu ar trebui sa mai pierzi timp si bani mergand la dentist. In loc de asta bucura-te ca cateva capsune. Datorita continutului ridicat de vitamina C sunt perfect capabile sa descompuna placa bacteriana vinovata de ingalbenirea dintilor. Prin aplicarea periodica a unei mixturi simple de capsune pe dinti acestia vor ramane albi pentru o perioada lunga de timp.

Reduc riscul de boli de inima

Bolile inimii sunt principala cauza a mortalitatii omului modern asa ca trebuie privite cu seriozitate. Insa printr-o dieta echilibrata poti reduce sansele de a te confrunta cu un atac de cord, iar capsunele ar trebui sa fie parte a unui regim alimentar sanatos. Acidul elegic ajuta la controlul LDL (colesterolul rau) iar aceste fructe sunt bogate in acest acid. De asemenea, vitamina C ajuta la intarirea vaselor de sange (continuta din plin de catre capsune).

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.