Beneficiile nucilor verzi. Sursa de sananate pentru organism. Ce boli vindeca musetelul

Nucile verzi contin grasimi si acizi grasi, fibre, vitamina E si alte substante benefice. Ele ajuta la scaderea colesterolului si protejeaza impotriva bolilor de inima. Aflaţi ce boli vindeca musetelul şi care sunt beneficile ozonificării-

22 ian. 2021, 07:04
Beneficiile nucilor verzi. Sursa de sananate pentru organism. Ce boli vindeca musetelul

Beneficiile nucilor verzi pentru sanatate sunt numeroase si nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia oamenilor.

Beneficiile nucilor verzi pentru inima si imunitate
Nucile verzi sunt bogate in L-arginina, un aminoacid care s-a dovedit ca imbunatateste functia vaselor de sânge. Mai exact, L-arginina ajuta la relaxarea vaselor de sânge, facându-le mai flexibile si mai putin predispuse la formarea cheagurilor de sânge care ar putea bloca fluxul sanguin.

S-a demonstrat ca L-arginina stimuleaza functia imunitara, promoveaza vindecarea ranilor si ajuta la gestionarea bolilor cardiovasculare existente. Beneficiile nucilor verzi pentru sanatate sunt uluitoare pentru ca nucile sunt cele mai bune surse alimentare de L-arginina.

Beneficiile nucilor verzi pentru sanatate nu se opresc aici.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Leacuri din bătrâni pentru 2021: Beneficiile baii cu sare in tratarea bolilor şi ce boli vindeca isopul şi strugurii

Ce boli vindeca ozonoterapia. Proprietati miraculoase in cazul multor afectiuni
Terapia cu ozon este folosita de practicieni si cercetata de oameni de stiinta de peste un secol. Dar s-ar putea sa intrebi ce boli vindeca ozonoterapia? Terapia cu ozon este in prezent unul dintre cele mai discutate tratamente alternative in randul comunitatii de boli cronice din intreaga lume si cu motive intemeiate.

Acest gaz uimitor gasit in mod natural in atmosfera noastra este amestecat cu oxigen intr-un generator medical de ozon pentru a crea o substanta cu unele dintre cele mai puternice capacitati de vindecare disponibile astazi.

Terapia cu ozon, salvatoare. Ce boli vindeca ozonoterapia
Terapia cu ozon este capabila sa modifice sistemul imunitar pentru a face fata unei inflamatii. Astmul este o boala inflamatorie cronica, iar markerii inflamatori sunt adesea observati in sângele astmaticilor, ceea ce poate duce la stres oxidativ.

Un studiu din 2005 a constatat ca terapia cu ozon regulata a fost eficienta la reducerea acestor markeri de inflamatie, la reglarea stresului oxidativ si ca imunomodulator. Terapia cu ozon poate avea efecte profunde asupra imunitatii sistemice.

Proprietati antibacteriene, antifungice si antivirale
Cu o potentiala apocalipsa antibiotica nu departe, oamenii de stiinta au cautat noi modalitati de a trata infectiile bacteriene, precum si noi tratamente pentru infectiile fungice si virale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Ce boli vindeca musetelul
Musetelul este una dintre cele mai vechi plante medicinale cunoscute de omenire. Daca te intrebai ce boli vindeca musetelul, afla ca acesta poate trata anumite afectiuni deoarece florile uscate de musetel contin numeroase terpenoide si flavonoide.

Preparatele din musetel sunt utilizate in mod obisnuit pentru multe afectiuni, cum ar fi febra, inflamatia, spasmele musculare, tulburarile menstruale, insomnia, tulburarile gastro-intestinale, durerile reumatice si hemoroizii.

Ce boli vindeca musetelul. Gastro-intestinale
Ca medicament traditional, musetelul vindeca boli ale stomacului cum sunt ulcerele. Musetelul a fost apreciat ca relaxant digestiv si a fost utilizat pentru tratarea diferitelor tulburari gastro-intestinale, inclusiv flatulenta, indigestie, diaree, anorexie, boli de miscare, greata si varsaturi.

Musetelul a fost, de asemenea, utilizat pentru a trata colicile, crampele si febra la copii.

Musetelul vindeca boli ale pielii
Musetelul eficient in artrita, dureri de spate, escare si crampe stomacale.

Musetelul trateaza ranile, eczemele, guta, iritatii ale pielii, vânatai, arsuri, afte, nevralgii, sciatica, mastite si alte afectiuni.

Extern, musetelul vindeca boli ale pielii cum sunt eruptiilor cutanate, sfarcurile crapate, infectiile urechii si a ochilor, tulburari ale ochilor, inclusiv conducte lacrimale blocate, conjunctivita, inflamatie nazala si iedera otravitoare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.