Benny Adegbuyi și DAbo Doner lansează Bursa lui Benny, program prin care oferă sprijin tinerilor sportivi

Benny Adegbuyi și DAbo Doner lansează Bursa lui Benny, un program menit să vină în sprijinul tinerilor sportivi care au obținut rezultate remarcabile, dar au nevoie de susținere financiară în drumul către performanță.

18 nov. 2020, 13:15
Benny Adegbuyi și DAbo Doner lansează Bursa lui Benny, program prin care oferă sprijin tinerilor sportivi

Benny Adegbuyi și DAbo Doner lansează Bursa lui Benny. Bursa include suport financiar, echipament sportiv, mese gratuite și alte beneficii.

“Alături de DAbo Doner România, am demarat un proiect prin care voi ajuta sportivii tineri, de perspectivă, care se confruntă cu diferite piedici și neajunsuri. Știu foarte bine că sunt mulți copii în România pentru care să-și urmeze visul de a face sport reprezintă o provocare zilnică. Și am nevoie de ajutorul vostru pentru a-i identifica și pentru a-i înscrie la Bursa lui Benny, o șansă în plus pe care le-o putem acorda împreună”, declară Benny Adegbuyi.

Sportivul a creat Kick DAbox, propriul produs inclus în meniul DAbo Doner din cele peste 50 de restaurante deschise în România. Până pe 23 decembrie, din fiecare Kick DAbox vândut, DAbo Doner va trimite 4 lei către Bursa lui Benny. “Am lansat la DAbo Kick DAbox, un produs realizat după o rețetă bine pusă la punct de nutriționistul meu, Cristian Mărgărit. Este exact ceea ce eu mănânc deseori înainte sau după un antrenament extenuant: orez, salată, porumb, vită și sos pe bază de iaurt”, explică Benny.

Banii strânși din vânzarea produsului Kick DAbox by Benny Adegbuyi vor merge către bursieri, alături de echipamentul sportiv necesar, mese gratuite la DAbo Doner și alte beneficii. Pot aplica pentru Bursa lui Benny tinerii care practică orice sport și care sunt legitimați la un club sportiv din România. Candidaturile pentru prima ediție a programului Bursa lui Benny pot fi depuse până în data de 23 decembrie 2020. Dacă știi un copil talentat care nu are posibilitatea de a practica sportul pe care îl iubește sau care întâmpină dificultăți în a-și urma visul, găsești modalitatea de a aplica pentru bursă pe site-ul: https://dabodoner.ro/bursa-lui-benny/

Aplicanții vor fi evaluați de către un juriu de specialitate, din care vor face parte Benny Adegbuyi și alți doi sportivi din echipa lui, alături de nutriționistul Cristian Mărgărit. Selecția se va face în funcție de performanţele sportive ale copiilor și posibilitățile materiale ale părinților.

“Copiii au nevoie de direcții, de susţinere, de încredere. Colaborarea cu Benny nu este prima inițiativă DAbo Doner de a oferi suport copiilor talentați, pentru ca aceștia să ajungă să-și împlinească visul, însă este un parteneriat care ne dorim să devină tradiție în DAbo. Așteptăm cu nerăbdare să îl vedem pe Benny în ring pe 19 decembrie, data la care s-a reprogramat meciul cu Badr Hari, iar până atunci ne bucurăm să fim alături de el și să susținem tinerele talente”, completează Dan Paștiu, fondatorul DAbo International.

 

Despre DAbo

Franciza DAbo, fondată de sibianul Dan Paștiu în 2013, numără în prezent 52 de unități deschise în 32 de orașe, localuri care au în spate 31 de parteneri francizați. DAbo s-a extins rapid la nivel naţional, astfel că, în 2018, cifra de afaceri a întregului lanţ de restaurante a atins la 17 milioane de euro, iar în 2019 a ajuns la 22 milioane de euro.

Principiul care stă la baza activității DAbo este prepararea produselor la fața locului, venind cu o alternativă sănătoasă, nutritivă și, în același timp, gustoasă, la clasica “shaorma cu de toate” sau chiar la kebap. Cu un concept diferit de clasicul fast-food, DAbo a început să capete popularitate şi să câștige încrederea clienţilor săi, extinzându-şi activitatea într-un interval foarte scurt în multe oraşe importante din ţară.