BENONE SINULESCU, dezamăgit de Irina Loghin

Au fost prieteni timp de 25 de ani, insa au ajuns la cutite. Benone Sinulescu nu o iarta deloc pe Irina Loghin pentru ca artista ar fi cantat melodii cu versuri mai putin ortodoxe si o acuza pe interpreta ca a facut compromisuri de dragul banilor.

17 ian. 2015, 10:08
BENONE SINULESCU, dezamăgit de Irina Loghin

Un nou scandal in showbiz a izbucnit in showbiz-ul romanesc! De data aceasta, protagonistii nu sunt cei cu care ne-am obisnuit deja, ci vedete la care nu ne-am fi gandit nici in ruptul capului. Ei bine, Benone Sinulescu este foc si para pe Irina Loghin, cu care a colaborat mai bine de 25 de ani. De altfel, cei doi au fost primi artisti care au cantat in duet in istoria muzicii romanesti, urmati mai apoi de Ion Dolanescu si Maria Ciobanu. Inca din tinerete, Benone Sinulescu si Irina Loghin s-au inteles de minune si au format un cuplu de neintrecut pe scena.

Nea Beni sustine ca artistii care au muncit pentru a ajunge la un asemenea nivel nu au voie sa cante asa ceva:
„Nu am jignit-o pe Irina Loghin, nu asta am vrut. A fost o poveste acum cativa ani si m-am suparat foarte tare, nu mi s-a parut in ordine. M-am simtit dezamagit pentru ca eu am avut mereu grija de Irina Loghin, caruia i-am fost alaturi de-a lungul anilor. Am cantat impreuna in zeci de spectacole, am fost in zeci de turnee, am facut tot ceea ce mi-a stat in putinta sa o promovez. Fetele astea care se imbraca sumar si dau din fund pot canta melodii cu astfel de versuri. La noi nu este permis. Nu am intentionat nicio secunda sa o jignesc, este o mare interpreta de muzica populara, nu mi-as permite. Eu i-am facut cunostinta cu sotul ei, eu am considerat ca ea merita promovata. Tocmai de aceea m-am simtit dezamagit la vremea respectiva, pentru ca i-am fost alaturi in fiecare moment important al vietii”, a declarat Benone Sinulescu, pentru CANCAN.ro.