Berbeceanu, aşteptat de fani în faţa blocului după ce a fost eliberat din arest

Fostul şef al Brigăzii anti-criminalitate din Alba, Traian Berbeceanu a fost primit cu aplauze acasă după ce a ieşit din arest! El a ajuns azi-noapte în Alba Iulia, după ce instanţa a decis să fie cercetat în libertate. A fost aşteptat de colegii săi, de prietenii apropiaţi şi de vecini. Cel mai emoţionant moment a fost întâlnirea cu fiul său.

27 nov. 2013, 07:01
Berbeceanu, aşteptat de fani în faţa blocului după ce a fost eliberat din arest

Cei care l-au întâmpinat pe Traian Berbeceanu au lipit afise pe usa de la intrarea în bloc, afişe cu mesaje de susţinere. Momentul cel mai emoţionat a fost întâlnirea cu fiul său pe care nu l-a văzut deloc în cele 33 de zile de arest preventiv.

„Cum să mă simt? Fericit. Mândru de echipa pe care o am, de rudele mele, de prieteni, de vecini, de persoanele pe care nu le cunosc şi au avut încredere în mine . Am avut parte şi de un complet de judecători care au ascultat cu mare atenţie argumentele mele şi în final au luat decizia corectă”, a declarat Berbeceanu.

Comisarul Traian Berbeceanu a fost arestat pe 24 octombrie. El este acuzat că ar fi sprijinit o grupare suspectată de evaziune fiscală. Instanţa a decis acum definitiv că el poate fi cercetat în libertate.

 

VEZI SI:

Traian Berbeceanu a fost eliberat. Vezi ce a declarat la ieşirea din arestul Poliţiei Capitalei