Bercea Mondial face legea în puşcărie. Un deţinut face DECLARAŢII ULUITOARE din spatele gratiilor

Bercea Mondial face legea în puşcărie pentru că este interlop şi are bani. Cel puţin aşa susţin colegii săi de detenţie, care spun că Bercea a ajuns şi dealerul de cartele telefonice al penitenciarului Colibaşi. După dezvăluirile făcute în emisiunea România Exclusiv de către Dumitru Preda, alias "bătrânul de la Bucureşti", unul dintre deţinuţi confirmă faptul că Bercea are regim preferenţial.

06 aug. 2014, 13:03
Bercea Mondial face legea în puşcărie. Un deţinut face DECLARAŢII ULUITOARE din spatele gratiilor

„Bercea Mondial are un regim aşa, mai special. Dacă ai bani, stai în faţă! Am un prieten care a cumpărat de la el. I-a dat şase sau şapte pachete de ţigări pe o cartelă. E interlop! Are bani el! Chiar dacă zice el că nu mai are bani, că i-a dat două milioane lui Băsescu, dar bani tot are!”, spune deţinutul potrivit România TV.

Cel care a dezvăluit că Bercea este tratat în penitenciar diferit în comparaţie cu ceilalţi deţinuţi a fost Dumitru Preda, cunoscut din stenogramele scandalului Bercea- Mircea Băsescu drept bătrânul de la Bucureşti. Preda a fost coleg de detenţie cu Bercea timp de trei luni.

„Frecventa toate camerele seara în special după ora stingerii, unde nu mai ai voie să intri, săieşi din cameră, el venea cu tot felul: „Băi, ai nevoie de un telefon? Ai nevoie de o cartelă? Nu avea el probleme! El nu respecta programul! Şi asta datorită anturajului pe care-l avea cu anumiţi subofiţeri”, a declarat Preda.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor a negat totul printr-un comunicat.

„Facem precizarea că deţinutul Anghel Sandu se află încarcerat la Penitenciarul Colibaşi şi îşi execută pedeapsa în regim închis, conform prevederilor legale. (…) Subliniem că nu există informaţii sau indicii care să confirme faptul că deţinutul Anghel Sandu este implicat în activităţile ilegale susţinute de invitatul postului România TV„.

Citeşte şi Noi INTERCEPTĂRI în dosarul Bercea-Băsescu. Cum a încercat fratele preşedintelui să-i PĂCĂLEASCĂ pe finii săi