Berea Albacher Premium 0,66 l premiată cu aur de Monde Selection

Publicat: Marţi, 02 Iulie 2019 19:12 // Actualizat: Marţi, 02 Iulie 2019 19:12 // Sursa: romaniatv.net

Produsul Albacher Premium 0,66l a primit distincția Gold Award în cadrul renumitei competiții internaționale World Selection 2019, organizată de Monde Selection Belgia. 

Berea Albacher este produsă de compania Romaqua Group la fabrica din Sebeș, fabrică ce înglobează cele mai moderne tehnologii existente pe plan mondial. Tehnologia germană de producţie şi îmbuteliere utilizată cumulează integral, pentru prima oară într-o singură fabrică, cele mai noi procese de producţie şi tehnologia cea mai avansată.

O bere blondă autentică, născută prin îmbinarea tradiției autentice germane cu tehnologia modernă de producție și filtrare, Albacher este o bere nepasteurizată, filtrată la rece, produsă exclusiv din ingrediente naturale. Savoarea naturală autentică a berii Albacher este reținută integral în procesul de producție datorită metodelor ultramoderne de filtrare cu membrane și microfiltrare, care înlocuiesc procesul clasic de pasteurizare. Acestea păstrează neschimbate gustul şi aroma berii Albacher şi garantează simultan menținerea prospețimii acesteia pe durate îndelungate. Toate aceste atribute specifice au condus natural către obținerea celei de-a doua medalii de aur la competiția internațională World Selection 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Albacher Albacher Premium bere Romaqua Group
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7776
RON
21 Nov
noapte 10 °
zi 11 °
Ultimele joburi adaugate
24 H