O tânără de 27 de ani, top model celebru, BĂTUTĂ zilnic de soţ VIDEO

Berenger Rose, 27 de ani, un model cunoscut si apreciat in Australia, apare intr-o filmare socanta. Tanara, plina de vanatai, isi implora sotul violent sa nu o mai loveasca.

07 mart. 2016, 14:57

Shane Cuthbert, 25 de ani, si-a filmat sotia maltratata, care plangea si se ruga de el sa nu mai fie batuta, iar apoi a trimis inregistrarea prietenilor, ca distractie, relateaza 9news.

„Te rog opreste-te, ma ranesti”, spune femeia cu lacrimi in ochi, in timp ce isi ridica bratele si isi strange langa corp picioarele pline de vanatai. Pe aceeasi inregistrare, barbatul este auzit cum isi ironizeaza sotia: „Berenger Rose, model de coperta”.

Modelul a declarat ca sotul ei a devenit violent anul trecut, imediat dupa casatorie. Ea a povestit ca timp de sase luni a fost batuta aproape in fiecare zi. In plus, a fost sechestrata in casa in majoritatea timpului si nu avea voie nici macar sa vorbeasca la telefon.

Berenger Rose nu l-a reclamat pe Shane Cuthbert la politie pentru i-a fost frica de razbunare. Sotul violent a fost retinut de politie dupa ce filmarea pe care chiar el a facut-o a aparut pe internet.