Bernard Tapie a murit de CANCER. Omul care a făcut-o pe Olympique Marseille campioana Europei avea 78 DE ANI

Bernard Tapie, fostul președinte al lui Olympique Marseille, a murit, duminică, la vârsta de 78 de ani. În 1993, controversatul om de afaceri și fost ministru a adus pentru prima și singura dată Cupa Campionilor Europeni în Franța.

03 oct. 2021, 14:23
Bernard Tapie a murit de CANCER. Omul care a făcut-o pe Olympique Marseille campioana Europei avea 78 DE ANI

Bernard Tapie a murit de CANCER. Miliardarul francez a condus destinele lui OM din 1986 până în 1994, timp în care gruparea de pe „Velodrome” a cunoscut cea mai glorioasă perioadă din istoria clubului. Acesta a construit o echipă extrem de puternică, însă s-a vorbit și de multe jocuri de culise care ar fi ajutat-o pe Olympique Marseille, cum ar fi trucarea meciurilor, cumpărarea arbitrilor și chiar drogarea adversarilor!

Bernard Tapie a murit de CANCER

„Dominique Tapie și copiii săi anunță cu imensă tristețe moartea soțului și tatălui Bernard Tapie, în această duminică, 3 octombrie, la ora 8:40 (ora Franței), in cauza necruțătorului cancer”, se arată într-un comunicat postat de familia lui Bernard Tapie. OM a reacționat imediat pe rețelele sociale: „Olympique Marseille tocmai a luat la cunoștință cu tristețe de moartea lui Bernard Tapie. El va lăsa un mare gol în inimile noastre și va rămâne pentru totdeauna o legendă a clubului”.

Fost fotbalist de la Dinamo, fiul unui celebru pugilist român, găsit mort într-o parcare. Avea doar 31 de ani

Suferind de cancer de o bună perioadă de vreme, în luna aprilie a acestui an, Bernard Tapie și soția sa au fost victimile unui jaf în propria casă. Cei doi au fost legați și bătuți. Hoții au reușit să pună mâna pe câteva bijuterii și ceasuri.