BEŢIE CRUNTĂ lasată cu tentativă de OMOR. Scene HORROR într-un sat din ROMÂNIA

Un conflict mai vechi și mai multe pahare cu alcool au fost la un pas să ducă la o tragedie în localitatea Ciceu Giurgești. Un bărbat l-a atacat pe altul cu un cuțit, rănindu-l destul de serios.

07 mai 2018, 06:39
BEŢIE CRUNTĂ lasată cu tentativă de OMOR. Scene HORROR într-un sat din ROMÂNIA

Incidentul a avut loc, duminică seară, în localitatea Ciceu Giurgești. Din primele informații rezultă că un bărbat de 34 de ani a început să se ia la harță cu un alt consătean de 40 de ani. Totul s-ar fi petrecut în barul din localitate. Paharele cu băutură și un conflict mai vechi l-au determinat pe unul dintre ei să scoată un cuțit și să-l atace pe celălalt. Bărbatul a fost rănit în zona abdominală și a brațului, scrie Bistriţeanul.

BĂTAIE între 30 de persoane în Argeş. Medicii chemaţi să intervină, AGRESAŢI

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical, stabilizat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

„Poliția a fost sesizată despre faptul că în localitatea Ciceu Giurgești ar fi izbucnit un conflict între un bărbat de 34 de ani și unul de 40 de ani, ambii din localitate, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri. În urma acestui conflict, bărbatul de 34 de ani ar fi fost rănit, prezentând plăgi înjunghiate cu un obiect ascuțit”, a declarat Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.