Beţivii din trafic, SPECTACOL în faţa poliţiştilor. Cele mai amuzante DECLARAŢII ale şoferilor băuţi

Abia se mai ţin pe picioare din cauza alcoolului, dar cu toate astea urcă nestingheriţi la volan. Unii şoferi inconştienţi nu numai că au curaj să circule pe străzile patriei cu mintea înecată în băutură, dar nu de puţine ori se întâmplă să facă şi spectacol atunci când sunt prinşi de poliţişti, informează România TV.

30 mart. 2013, 12:27
Beţivii din trafic, SPECTACOL în faţa poliţiştilor. Cele mai amuzante DECLARAŢII ale şoferilor băuţi

De cele mai multe ori, şoferii băuţi habar nu au că au fost autorii unor accidente grave. Un bărbat din Maramureş se poate considera norocos că a scăpat cu viaţă după ce a lovit o maşină, dar şi mai norocos că este locuitorul unui oraş cu adevărat special.

Sunt dintr-un oraş fericit„, a spus acesta.

Pentru un alt şofer din Bucureşti care a urcat beat la volan dalmaţienii au devenit brusc animale ocrotite de lege. Încercând să evite un câine bărbatul a intrat într-un parapet.

Era un câine dalmaţian şi eu iubesc dalmaţienii„, a precizat şoferul.

Pentru acelaşi şofer, aburii de alcool plutesc în aer o dată cu iubirea pentru întregul ecosistem.

Iubesc şi poliţia, o respect, iubesc Poliţia Română. Am băut două pahare de vin şi de la două pahare de vin…ce să fac acum…am greşit…ce vreţi să fac acum, să mă pun în genunchi?„, spune bărbatul.

Există şi şoferi care nu rezistă să nu guste din licorile tentate pe drum. Aşa că mai fac câte un popas şi mai beau câte ceva. De la Slatina la Timişoara e cale lungă şi opririle sunt dese.

E un bar pe stânga, înainte de prima comună din Craiova. Acolo am mâncat şi am mai mers încă 15 kilometri. Sunt în Timişoara? E bine„, se întreabă un alt şofer.

Alcoolul reuşeşte să le ridice unora stima de sine.

Adică şmecher de şmecher mafiot. Să moară familia mea, scrie mă miliţiene acolo„, spunea un bărbat fericit.

Dacă am consumat o sticlă de bere asta nu înseamnă că am consumat alcool. Asta e beha comuniştilor. Eu mă simt un om normal, un om…„, a precizat un altul.

În România legislaţia rutieră nu permite celor care vor să urce la volan să bea niciun strop de alcool. Pentru cei care depăşesc o alcoolemie de 0,80 în aerul expirat, poliţiştii întocmesc dosare penale.

Vezi şi Parcări tragi-comice. Cei mai stupizi şoferi se dau în spectacol VIDEO