Betty cea urâtă şi-a asigurat zâmbetul cu aparat dentar. TOP asigurări de vedetă

Multe staruri mizează pe aspectul fizic. Ce ar fi Roger Federer fără brațele sale, Cristiano Ronaldo fără picioarele lui sau Miley Cyrus fără limba pe care o scoate atât de des?, se întreabă references.be. Pentru unii, aspectul este chiar inima businessului și cea mai mică degradare a lui ar însemna sfârșitul.

27 ian. 2014, 11:48
Betty cea urâtă şi-a asigurat zâmbetul cu aparat dentar. TOP asigurări de vedetă

Vedetele își asigură ceea ce le aduce celebritatea. Printre cele mai originale părți ale corpului asigurate se numără părul, părul de pe piept, fesele, limba, degetul mare, zâmbetul, picioarele sau pieptul.

Cântărețul britanic Tom Jones și-a asigurat pilozitatea de pe piept pentru 7 milioane de euro. Acest ‘Sex Bomb’ de ‘școală veche’ pune mare preț pe factori dintotdeauna ai virilității tradiționale, pe care își bazează senzualitatea.

Jucătorul de fotbal american Troy Polamalu, poreclit ‘părul de foc’, și-a asigurat podoaba capilară pentru 1 milion de dolari. Părul lui are aproape 1 m și îl poartă în semn de omagiu adus originilor sale din Samoa. Fotbalistul este și imaginea mărcii Head&Shoulders.

Gene Simmons, pe numele său real Chaim Witz, basist și unul din cântăreții grupului de hard rock Kiss, și-a asigurat limba pe 1 milion de dolari. El reprezintă demonul care aruncă foc și sânge, iar limba sa de…17 cm i-a adus celebritate. Se înțelege de ce muza lui Miley Cyrus și-a asigurat-o pe o sumă semnificativă.

Keith Richards, chitaristul grupului Rolling Stones, și-a asigurat degetul mare pentru 1,6 milioane de dolari. La acest preț, asiguratorii cer o igienă manuală strictă și evitarea unor activități riscante.

America Ferrera, alias ‘Ugly Betty’, și-a asigurat zâmbetul pe 10 milioane de dolari. Chiar dacă aparatul dentar purtat de actriță nu răspundea canoanelor tradiționale de frumusețe, el i-a adus popularitate personajului, aducându-l în lumea oamenilor obișnuiți. În schimb, minunatul zâmbet al Juliei Roberts ar valora cu 20 milioane de dolari mai mult, fiind asigurat pentru 30 milioane de dolari. Treabă serioasă pentru dentistul ei, comentează references.be.

Dolly Parton, ‘regina muzicii country’, și-a asigurat faimosul piept pentru 3,8 milioane de dolari. Primul animal clonat, oaia Dolly, a fost botezat cu referire la partea asigurată a corpului cântăreței, clonarea fiind realizată plecând de la celule ale glandei mamare.

Jennifer Lopez a asigurat cel mai celebru posterior din showbiz pentru 27 de milioane de dolari, așa încât cei care o pregătesc pentru scenă trebuie să aibă mare grijă ca vedeta să nu alunece. Dacă s-ar întâmpla așa, i-ar costa scump.

Cunoscutul top model Claudia Schiffer și-a asigurat toată fața la prețul de 5 milioane de euro, parte foarte importantă din moment ce Claudia este imaginea firmei L’Oreal.

Picioarele sunt însă partea corpului cel mai des asigurată de vedete. Cristiano Ronaldo are o asigurare de 103 milioane de euro, David Beckham de 70 milioane, Michael Flatley de 40 milioane, Heidi Klum de 2,2 milioane de euro, iar Tina Turner de 3,2 milioane de euro. Cea mai mare sumă aferentă picioarelor este însă 695 milioane de euro și asigurarea îi aparține cântăreței Mariah Carey, care este și imagine a mărcii Gillette, încheie references.be. AGERPRES