Betty, fiica lui Florin Salam, infirmă vestea că manelistul a murit: „Tatăl meu e puternic, are nevoie de gânduri frumoase”

Betty Blue, fiica lui Florin Salam, infirmă vestea că "regele manelelor" a murit. Site-ul ȘtirileProTv.ro a postat știrea că celebrul manelist ar fi murit în spital din cauza drogurilor, la vârsta de 42 de ani, care s-a dovedit ulterior a fi falsă.

13 aug. 2022, 20:49
Betty, fiica lui Florin Salam, infirmă vestea că manelistul a murit: „Tatăl meu e puternic, are nevoie de gânduri frumoase”

Betty Blue, fiica lui Florin Salam, șterge pe jos cu cel care a lansat acest fake news: „Cel care a scris acel material de la ProTv ești un nimic! Cum poți să scrii așa ceva să duci lumea în eroare și să îi bagi în panică? Te sfătuiesc să îți dai demisia! Cum poți să scrii un mare FAKE de știre, omule? Ceea ce ai scris tu despre tatăl meu sper să nu atragi tu!”, a scris fiica lui Florin Salam pe Instagram.

„Oameni buni, după cum vedeți, eu sunt acasă, abia m-am trezit și m-am trezit foarte zăpăcită. Vă rog să încetați cu asemenea postări. Nici nu am cuvinte. Acel om care a scris acel material este un nimic. Dă-ți demisia că nu ai ce să cauți în acea industrie. Nu am cuvinte. Fiecare om trece prin momente proaste, mai ales un om prea muncit. Tatăl meu este cel mai muncitor om din România. Cu toții ne mai îmbolnăvim, avem nevoie de puțin timp pentru noi ca să fim sănătoși. Eu îl am doar pe tatăl meu și trebuie să fie sănătos. Dacă îl iubiți pe tatăl meu, încetați cu aceste mesaje. Îmi faceți mie un mare rău și mai ales lui. Tu, cel care ai scris acel material, îți dai seama că ai panicat o țară întreagă? Nu te-ai gândit și tu la oameni, la senimente, nu te-ai gândit că poate vede cineva din familie, cum ar fi bunica mea? Putea să se întâmple orice cu bunica mea. Tatăl meu e puternic, o să vă rog să-i transmiteți doar gânduri frumoase și pozitive”, a continuat fiica lui Salam.

Florin Salam, prima reacție la fake news-ul serii

Ulterior, însuși Florin Salam a venit cu o primă reacție la acest fake news.

„Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curand la concerte. Va doresc sănătate tuturor Rușine Pro TV”.