Betty Salam, mesaj de pe patul de spital: „Am vrut să mă pot simţi femeie. A fost o necesitate, nu un moft”

Până la 21 de ani, Betty Salam nu a avut nicio intervenţie estetică. Naşterea fiului ei, în urmă cu trei ani, şi-a pus, însă, amprenta asupra corpului său, astfel că artista a ajuns la concluzia că sunt necesare nişte ajustări. "A fost o necesitate, nu un moft", spune fiica manelistului Florin Salam.

16 apr. 2022, 23:44
Betty Salam, mesaj de pe patul de spital: „Am vrut să mă pot simţi femeie. A fost o necesitate, nu un moft”

Aşa că Betty Salam a ajuns pe mâna chirurgului estetician, care s-a ocupat de sânii ei. Artista a avut o operație mai complexă decât un simplu implant mamar, pentru că a ales să facă și mastopexie, adică ridicarea sânilor, care i se lăsaseră după sarcină. Intervenţia a avut loc pe 15 aprilie, la un spital privat din Capitală, iar o zi mai târziu artista s-a putut externa.

Betty Salam, mesaj de pe patul de spital: „Am vrut să mă pot simţi femeie”

Ea le-a explicat fanilor pe Instagram că operaţia a fost mai mult decât un moft, a fost o necesitate, având în vedere faptul că este tânără şi o femeie care se respectă.

Sunt bine! Vă mulțumesc pentru mesaje. A fost totul bine, iar eu am avut parte de cea mai bună îngrijire din partea asistentelor și a medicului. Astăzi am avut o intervenție chirurgicală. Este vorba despre o mastopexie cu implant mamar, iar eu sunt foarte mulțumită.

Sunt foarte bucuroasă că mi-am împlinit, în sfârșit, această dorință. Am stat multă vreme să mă gândesc dacă doresc să-mi fac această intervenție, însă a fost o necesitate, nu un moft, dar bineînțeles că schimbă și fizicul în mai bine. Când ești mamă, corpul ți se modifică, iar eu fiind o mamă tânără, aleg să am grijă de mine și să arăt întotdeauna cum îmi place, ca să mă pot simți femeie. Am ales un doctor bun și sunt tare mulțumită”, a spus Betty pe Instagram.

Betty Salam

După acest gen de operaţie, fiica lui Florin Salam va avea unele restricții. Nu va avea voie o perioadă să ridice greutăți şi va trebui să doarmă pe spate.

Până acum, tânăra nu a apelat la nicio intervenţie chirurgicală estetică, singura îmbunătăţire pe care şi-a adus-o fiind augmentarea buzelor cu acid hialuronic.

Citeste si Betty Salam, umbrită de succesul tatălui ei? „Mereu eram întrebată despre tata. Nu-mi convenea”

Are în plan o mărire de fese

De asemenea, artista are în plan, în viitorul apropiat, şi o intervenţie de mărire a feselor, intervenţie pe care avea de gând să o facă exact când a început pandemia.

Toată lumea de pe Instagram mă întreabă de ce m-am îngrăşat. M-am îngrăşat că am avut nişte pitici pe creier, doctorul a decalat programările din cauza pandemiei şi am renunţat şi eu la idee. M-am îngrăşat pentru că a fost nevoie să fac intervenţia asta. Acum am rămas cu kilogramele în plus şi nici măcar nu ştiu dacă să mă mai duc sau să nu mă mai duc la operaţie.

Am avut nişte pitici pe creier, niciodată noi femeile nu suntem mulţumite cum arătăm. Eu arătam foarte bine acum doi ani de zile, mergeam la sală de trei ori pe săptămână şi arătam exact aşa cum mi-am dorit întotdeauna. Atunci a fost cea mai bună perioadă a mea. Şi nu ştiu ce mi-a venit că vreau fundul mai mare„, mărturisea Betty Salam, la începutul anului, în emisiunea XtraNightShow.

Citeste si Betty, fiica lui Florin Salam, momente grele după moartea mamei sale: „Nu cred că am trecut peste. Abia acum s-a activat”