Betty Salam, primele imagini de la nuntă. Fata lui Florin Salam s-a căsătorit

Betty Salam este însărcinată și trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. În weekend, fiica lui Florin Salam s-a căsătorit cu iubitul ei.

25 iun. 2018, 19:29

Florin Salam a trecut prin momente emoționante în weekend. Fiica acestuia, în vârstă de 17 ani, a spus „Da” în fața Stării Civile. De acum, Betty Salam este în mod oficial soția lui Cătălin Vișănescu, tatăl copilului pe care aceasta urmează să-l aducă pe lume.

De la nuntă nu a lipsit nimic. De la meniuri de fite, bauturi de lux, tinute extravagante, aranjamente florale care mai de care mai costisitoare, toate au fost puse la punct in cel mai mic amanunt.

Potrivit wowbiz.ro, Florin Salam a fost cel care s-a ocupat de tot ce au avut nevoie Betty si Catalin, motiv pentru care, de altfel, a si bagat adanc mana in buzunar. Pentru ca totul sa fie in perfecta ordine, manelistul nu s-a uitat la bani si a platit toate cheltuielile, acestea ridicandu-se la cel putin 80.000 de euro.

Ginerele lui Salam a postat un mesaj emoţionant pe Facebook în ziua nunţii.

„Nu am cuvinte sa pot descrie sentimentul pe care il am in suflet acum! Sunt si sot si tata si toate astea datorita ei, datorita sotiei si mamei baietelului meu! Va iubesc enorm!”, a scris Cătălin în ziua cununiei. 

Fiica lui Florin Salam este însărcinată în cinci luni și îl așteaptă cu nerăbdare pe bebe. Betty a dezvăluit ce nume a ales pentru băieţelul ei. Este un omagiu adus mamei ei, care a murit de foarte tânară.

Betty Salam NU a vrut să rămână însărcinată. „A fost un şoc, nu sunt PREGĂTITĂ”

„E băieţel şi o să-l cheme Mattias Ștefan. Ștefan de la mama mea. Am spus că, dacă o să fie fetiță, o să o botez Ștefania, dacă va fi băiat, o să fie Stefan. Nu am vrut să renunţ la acest nume”, a spus Betty Salam.