Betty Salam, de NECONSOLAT de 8 Martie, la cinci ani de la moartea mamei sale FOTO

Deşi au trecut aproape cinci ani de la moartea mamei sale, care s-a stins la 27 de ani din cauza unei ciroze hepatice şi a unui blocaj renal, Betty Salam continuă să îi simtă lipsa. De 8 Martie, fiica lui Florin Salam a fost la mormântul mamei sale.

10 mart. 2014, 11:57

Fiica lui Florin Salam a mers la mormântul mamei sale de 8 Martie pentru a-i duce flori şi a aprinde lumânări. Tristă şi posomorâtă, Betty a petrecut câteva clipe în cavodul mamei sale.

Seara, Betty a fost dusă de mătuşile sale la concertul lui Ştefan Bănică Jr.

„A fost daramata toata ziua. Nici noi nu ne-am dat seama in ce situatie o punem si ca nu ar fi trebuit sa vorbim despre ziua mamei de fata cu ea. Si-a revenit insa dupa cateva ore, cand a primit de la tatal ei, de Ziua Femeii, un microfon si un buchet imens de trandafiri. Este un microfon mai vechi de-a lui, un microfon la care el tine mult si pe care si l-a dorit sa i-l daruiasca lui Betty. Probabil ca sa o incurajeze si sa ii arate ca este langa ea si o sprijina ca sa ajunga cantareata. Spre seara, matusile au dus-o pe Betty la concert la Stefan Banica si au reusit astfel sa o inveseleasca putin”, a declarat o prietenă apropiată de familia lui Florin Salam pentru wowbiz.ro.