Incident neplăcut pentru Beyonce. Vezi ce i-a făcut un fan în timpul unui concert în Brazilia VIDEO

Populara cântăreaţă Beyonce a fost recent protagonista unui incident în timpul unui concert la Sao Paulo (Brazilia), când un admirator la bustul gol a tras-o jos de pe plaftorma pe care cânta pentru a o îmbrăţişa, relatează Mail Online.

18 sept. 2013, 06:31
Incident neplăcut pentru Beyonce. Vezi ce i-a făcut un fan în timpul unui concert în Brazilia VIDEO

Gărzile de corp ale divei pop (32 de ani) au reacţionat cu mare promptitudine. În câteva secunde, cei doi bodyguarzi au eliberat cântăreaţa din strânsoarea admiratorului dezlănţuit, scrie Agerpres.

Incidentul s-a produs în momentul în care interpreta se mişca pe scenă în zona destinată fanilor săi şi s-a aplecat înainte spre mulţime.

În timp ce majoritatea deţinătorilor de bilete s-au bucurat doar să asiste la concert şi s-o vadă pe viu, un tânăr dezbrăcat până la brâu s-a gândit că nu este suficient şi a făcut o încercare îndrăzneaţă de a o îmbrăţişa.

După ce gărzile de securitate au readus cântăreaţa pe scenă, ea a continuat să cânte şi să danseze într-un costum albastru cu paiete pe scena amenajată pe stadionul Cícero Pompeu de Toledo.

În finalul piesei, Beyonce s-a apropiat de fanul care i-a dat bătăi de cap, i-a strâns mâna, spunându-i: „Sunt bucuroasă să te cunosc!”.

Cuvintele fanului nu pot fi auzite, dar răspunsul lui Beyonce clarifică mesajul pe care acesta i l-a transmis vedetei: „Mulţumesc, eu te iubesc de asemenea”, îi răspunde vedeta, după cum se poate observa în secunda 90 a unui videoclip postat pe YouTube şi care surprinde incidentul.

Interpreta efectuează în prezent un turneu în ţări din America Latină cu noul său show intitulat „Irreplaceable”.

Acesta nu este primul incident care o implică pe Beyonce în timpul unui concert. Astfel, vara trecută, în timpul unui show la Montreal, chiar în momentul în care interpreta compoziţia Halo, cântăreaţa şi-a prins părul în paletele unui ventilator.