Beyonce şi Jay-Z aşteaptă cel de-al doilea COPIL. Cuplul a apelat la o mamă surogat

În timp ce Beyonce o să fie ocupată cu concerte, o mamă surogat își va asuma responsabilitatea de a aduce pe lume cel de-al doilea copil al cuplului.

25 iun. 2015, 09:13
Beyonce şi Jay-Z aşteaptă cel de-al doilea COPIL. Cuplul a apelat la o mamă surogat

Astfel, au trecut trei ani de la venirea pe lume a lui Blue Ivy, așa că nu este o surpriză pentru nimeni că cei doi vor să își extindă familia. În ultimele luni, cântăreața a încercat să rămână însărcinată, dar fără succes. Cu ceva vreme în urmă, artista a vorbit foarte deschis despre avortul spontan prin care a trecut înainte de a rămâne însărcinată cu Blue. Prin urmare, Beyonce este speriată de posibilitatea unei alte sarcini cu probleme, așa că o mamă purtătoare pare a fi soluția cea mai bună, potrivit Hollywood Life.

Citeşte şi Beyonce a lansat o nouă melodie, marcând aniversarea a şapte ani de căsnicie cu Jay-Z VIDEO

Soții Carter au dorit să elimine orice fel de risc, astfel că, după ce toate documentele necesare au fost întocmite, nu a mai durat decât aproximativ două luni până când au găsit femeia potrivită care să ducă sarcina la capăt. Aceasta s-ar afla în stadiul incipient al sarcinii, de aceea Beyonce și soțul ei nu au făcut încă un anunț oficial. Mai mult decât atât, se pare că Jay-Z speră ca acest copil să-i ajute să-și salveze căsnicia.

Citeşte şi Vedete fără machiaj. Cum arată în realitate celebrităţile GALERIE FOTO