Bia Khalifa a făcut stop cardio respirator. Medicii au operat-o de urgenţă

Bia Khalifa a făcut stop cardio respirator. În ultime vreme, vedeta are parte de tot felul de necazuri, cel mai recent a avut loc vineri seara, când a ajuns de urgenţă la spittal, iar medicii au operat-o. Însă, înainte de intervenţie, fosta lui Dani Mocanu a fost la un pas de moarte.

29 mai 2022, 17:28
Bia Khalifa a făcut stop cardio respirator. Medicii au operat-o de urgenţă
Bia Khalifa a făcut stop cardio respirator

Bia Khalifa a făcut stop cardio respirator. Fosta iubită a lui Dani Mocanu a trecut prin clipe de groază şi se pare că în continuare se află în stare de șoc. Din cauza unor dureri insuportabile, medicii au fost nevoiţi să o opereze de urgență de apendicită.

Citeşte şi: Bia Khalifa, bătută de iubit! Motivul pentru care a ajuns de urgenţă la IML

Bia Khalifa a făcut stop cardio respirator

Blondina a suferit un șoc în momentul în care a realizat că i se va scoate un organ vital din organism şi a făcut stop cardio respirator. Acum, Bia Khalifa este bine şi se află încă internată la spitalul Floreasca, acolo unde medicii o țin sub supraveghere.

Am făcut un stop cardio respirator. Medicii au trebuit să mă resusciteze. Când sunt foarte speriată, respir foarte greu. A fost un șoc prea mare pentru mine. Era periculos să nu fac operația aceasta. Șocul a fost că se scoate un organ vital din corpul meu. Nu pot să mă ridic din pat. Mi-au dat extrem de multe calmante. Fără calmante nu aș putea să rezist. Mă doare pieptul când respir. M-am trezit șocată. Mă uitam la mine și ziceam ‘’Sunt în viață, ce se întâmplă?’’

Au început dureri insuportabile, pe care nu le-am băgat în seamă. Mă durea șoldul drept, cu tot cu torace și picior. Durerea se agravase. Nu m-am gândit că ar putea fi o problemă. Sora mea mi-a spus să mergem la spital. Era ceva grav, nu puteam să merg. Mi s-a spus că trebuie să fiu operată de apendicită. Doctorii mi-au spus că sunt foarte infectată„, a declarat Bia Khalifa în exclusivitate pentru Spynews.ro.