Bia Khalifa se sărută pătimaș cu Tudor Sișu, în plină stradă. Imaginea îl va înfuria pe Fulgy

Bia Khalifa se sărută pătimaș cu Tudor Sișu, în plină stradă. Chiar dacă, oficial, este într-o relație cu Fulgy, blondina a vrut să-i plătească cu aceeași monedă iubitului ei, care și el, la rândul lui, s-a sărutat cu o domnișoară misterioasă.

15 feb. 2023, 10:14
Bia Khalifa se sărută pătimaș cu Tudor Sișu, în plină stradă. Imaginea îl va înfuria pe Fulgy
Bia Khalifa se sărută pătimaș cu Tudor Sișu

Bia Khalifa se sărută pătimaș cu Tudor Sișu, în plină stradă. Fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” tot timpul a afirmat că artistul nu îi e doar prieten, ci între ei a fost în trecut și ceva mai mult de atât. Se pare acum însă că vremurile de altădată au revenit.

Citește și: De ce a fost încătușată Bia Khalifa la aeroport. Sindicatul Europol face lumină după incidentul cu iubita lui Fulgy

Bia Khalifa se sărută pătimaș cu Tudor Sișu

Sursă foto: Spynews.ro

Fericirea pentru mine înseamnă să fiu împlinită și financiar, în dragoste și în relațiile mele cu persoanele cu care mă înțeleg eu bine. Cea mai ok persoană cu care vorbesc despre chestiile astea (n.r. despre hate) este Sișu Tudor. Îl sun pe Sișu > (…) Toți primim hate pentru un motiv sau altul. Sișu e, oarecum, daddy-ul meu. E daddy. Daddy înseamnă tati. Pentru mine e daddy”, mărturisea Bia Khalifa.

Cine este domnișoara cu care Fulgy s-a sărutat în fața tuturor

Artistul a mărturisit că face ce vrea și nu se mulțumește cu o singură femeie în viața sa. Astfel, s-a sărutat cu o altă femeie și a făcut imaginile publice. ”Oricum cei care mă cunosc știu că Mr. Moft face ce vrea. Băieți, fete, femei, bărbați, cu voi vorbesc, de n-oi avea gagici cât aveți voi membri, sunteți nebuni la cap?! Dar nu pe bani, pe dulceață”, a mărturisit fiul Clejanilor, pe pagina sa de Instagram.

Fulgy,  conștient că e urmărit de foarte multe persoane pe rețelele de socializare, iar fanii își vor pune semne de întrebare în legătură cu videoclipul postat, a dat dovadă de asumare și a explicat cine este femeia pe care a sărutat-o.

Fiul Clejanilor a mărturisit că domnișoara este o cunoștință, cu care a întreținut relații intime și care practică videochat. ”Fata asta pe care am postat-o acum este una de i-am rupt eu gura, ați înțeles? Sunt fanul ei, ea face videochat”, a mărturisit fiul Clejanilor, pe rețelele de socializare.