Bia Khalifa se vede o mireasă atipică. Cum își vede vedeta din online viitorul alături de iubit: „Nu toți vor avea acces la un eveniment așa important în viața mea”

Bia Khalifa este cunoscută ca fiind o persoană excentrică și la fel își vede și viitorul alături de partenerul său. Vedeta din online se gândește la nuntă și la copii, însă nu la modul tipic, ci în stilul care a consacrat-o.

11 dec. 2023, 14:01
Bia Khalifa se vede o mireasă atipică. Cum își vede vedeta din online viitorul alături de iubit: „Nu toți vor avea acces la un eveniment așa important în viața mea”
Bia Khalifa se vede o mireasă atipică. Cum își vede vedeta din online viitorul alături de iubit: „Nu toți vor avea acces la un eveniment așa important în viața mea”

Bia Khalifa se gândește mult la ziua în care va deveni mireasă. La fel ca majoritatea femeilor, și regina Only Fans-ului își imaginează cum va fi cel mai frumos eveniment din viața ei.

Citește și: Bia Khalifa suferă după fratele ei aflat în închisoare. Ce mesaj îi transmite lui Adrian Corduneanu: „Are o grămadă de prieteni acolo la pușcărie”

Bia Khalifa se visează o mireasă atipică

Bia Khalifa spune lucrurilor pe nume și niciodată nu se ascunde, asumându-ți ceea ce spune și crede. Deși a avut câteva relații controversate, acum blondina preferă să fie mai discretă la capitolul sentimental și să își asume doar atunci când va fi sigură că relația e cât se poate de serioasă. Ea a adăugat că va ieși public că declare că se căsătorește abia atunci când va fi cerută de soție. Până atunci însă, Bia spune că vrea să se ocupe de viața profesională, iar ceea ce ține de viața amoroasă să știe doar ea, fără a afla prea multă lume.

„Eu m-am săturat să vorbesc despre iubiți, despre asta, eu sunt Bia Khalifa, nu vreau să vorbesc despre altcineva. Probabil pe viitor o să auziți că Bia Khalifa are relație. Bia Khalifa va fi într-o relație adevărată când o să vedeți un inel pe degetul meu de la mâna stânga, acolo frumos, elegant, atunci puteți să o numiți relație”, a spus Bia Khalifa, pentru Spynews.ro.

Regina Only Fans-ului, așa cum mai e numită, a vorbit și despre momentul în care va păși spre altar la brațul celui iubit. Nunta Biei Khalifa va fi unică și atipică, așa cum este și viitoarea mireasă. Petrecerea va fi restrânsă și fără tradiționalul plic, accentul fiind pus pe distracție.

„Eu nu semăn cu nimeni, eu sunt eu și am propriile mele viziuni care pentru alții sunt prea futuristice. Eu ca mireasă cum mă văd?! Păi eu vreau să fug desculță pe o plajă, vreau câțiva invitați importanți, nu toți vor avea acces la un eveniment așa important în viața mea. Nu cred în tradiția cu bani în plic, nunțile în România se fac pentru bani, eu nu vreau să fac asta, nu mă apuc să fac nuntă pentru bani. Eu la nunta mea vreau să cheltui bani, nu să adun de la alții”, a mai zis Bia Khalifa.

În prezent, Bia Khalifa se află în plină ascensiune profesională și nu vrea să se oprească până nu va ajunge unde și-a propus. Astfel, capitolul „familie” mai are de așteptat, mai ales că nici nu a apărut cel care să o convingă să pună pauză laturii profesionale. Și vorbind despre carieră, Bia a mai menționat că nu vrea să se angajeze în niciun parteneriat ce are la bază un contract, dorindu-și să fie independentă din toate punctele de vedere.

„Eu nu pot acum să mă gândesc la copii, nuntă, familie când eu spuneam că lucrez la cariera mea, pe mine nu mă ajută nimeni. Eu nu vreau să semnez cu nimeni niciun contract, sunt doar eu, am responsabilități mari. Dacă vreau să am un bărbat, o familie, eu nu mă pot ocupa de toate chestiile mele persoane, nici eu și nici sora mea, noi facem lucrurile astea împreună, în familie”, a mai explicat vedeta.

Citește și: Șoc în showbiz! Bia Khalifa se iubește din nou cu Dani Mocanu. Ce a declarat vedeta OnlyFans: „Mi-ar plăcea să opresc timpul acum”