Bianca Andreescu, desfiinţată de un om din staff-ul Simonei Halep. „Nu e nevoie să pleci din România pentru a face performanţă”

Cosmin Hodor, managerul de comunicare al Simonei Halep, a lansat un atac fără precedent la adresa Biancăi Andreescu, după victoria sportivei noastre, de la Turneul Campioanelor.

29 oct. 2019, 10:07
Bianca Andreescu, desfiinţată de un om din staff-ul Simonei Halep. „Nu e nevoie să pleci din România pentru a face performanţă”

Astăzi (n.r. – luni), Simona ne-a arătat o dată în plus că nu este nevoie să pleci din România pentru a face performanță la nivel înalt; românii trăiesc cu ideea greșită că rămânând în România nu pot face performanță.

Bianca este o campioană a Canadei, iar propunerea Simonei pentru noi este să fim campioni pentru România. Trebuie să mulțumim și părinților Simonei care nu au ales ideea finanțării unei alte țări și de a juca pentru un alt steag„, a scris Cosmin Hodor, pe Instagram.

Citeşte şi Simona Halep, dezvăluire-bombă după meciul cu Bianca Andreescu. „Asta am auzit la mine în ţară!”

Bianca Andreescu este fiica unor emigranți români în Canada, Maria şi Nicu Andreescu. Bianca este născută în Canada, la 16 iunie 2000, în Mississauga, iar acum este rezidentă în Thornhill, tot în Canada. Bianca Andreescu a început să practice tenisul în România, la vârsta de 6 ani, în timpul unei vacanțe la bunici.

Simona Halep şi Bianca Andreescu s-au întâlnit în premieră în circuitul WTA luni, la turneul Campioanelor de la Shanzhen, victoria revenindu-i lui Halep, în trei seturi.