Bianca Andreescu este „regina din Nord” după ce a câştigat Rogers Cup 2019

Bianca Andreescu este proaspăta câștigătoare de la Rogers Cup. Canadianca de origine română a ridicat trofeul deaspura capului după ce Serena Williams s-a retras în primul set al finalei. Performanța Biancăi nu a fost trecută cu vederea de cei de la WTA. Aceștia o numesc pe sportiva de 19 ani ”Regina din Nord!”

13 aug. 2019, 13:32
Bianca Andreescu este „regina din Nord” după ce a câştigat Rogers Cup 2019

Bianca Andreescu este prima sportivă din Canada care câștigă Rogers Cup în era Open. Sportiva cu origini românești s-a destăinuit pentru site-ul WTA.

”Nu este întâmplător faptul că am ajuns aici. Nu s-a întâmplat nimic peste noapte. De la 12 ani am muncit din greu și am știut ce vreau să fac. Nu a fost ușor, dar am muncit din greu să-mi îndeplinesc obiectivele. Mereu există suișuri și coborâșuri.

Când eram jos, m-a întărit foarte tare și am încercat mereu să revin și să nu mai repet aceleași greșeli. Am fost mereu motivată să ajung din nou sus. Când eram sus, luam totul ca pe o binecuvântare. Sunt o persoană foarte optimistă și cred că totul se întâmplă cu un motiv”, a spus Andreescu, pentru site-ul WTA.

Bianca Andreescu a dezvăluit că nu se aștepta să câștige turneul din Canada. Tânăra sportivă venea după o accidentare înainte de Rogers Cup

”Nu aveam nicio așteptare înaintea acestui turneu. Singurul meu scop era să fiu sănătoasă și să revin pe teren. Totuși, la orice turneu merg vreu să câștig, dar nu mă gândeam niciodată că o să fie acest turneu. Sunt super fericită”, a mai spus Andreescu.

În urmă cu un an, canadianca cu origini românești nu se afla în top 200 WTA, iar acum este pe locul 14 în lume.