Bianca Andreescu, mărturisire cutremurătoare despre bunica din România. „A fost săptămâni întregi la ATI din cauza Covid-19!”

Bianca Andreescu, 21 de ani, a anunțat că nu va participa la Australian Open 2022, deoarece încearcă să se recupereze "fizic și psihic" după un sezon în care problemele de sănătate ale bunicii din România i-au afectat serios evoluțiile.

06 dec. 2021, 21:12
Bianca Andreescu, mărturisire cutremurătoare despre bunica din România. „A fost săptămâni întregi la ATI din cauza Covid-19!”

Bianca Andreescu, mărturisire cutremurătoare despre bunica din România. Bianca Andreescu, 21 de ani, a anunțat că nu va participa la Australian Open 2022.

Bianca Andreescu, mărturisire cutremurătoare despre bunica din România.

Părinții spoertivei sunt din România, iar bunica jucătoarei clasate pe locul 7 WTA are 86 de ani. „După cum știți, ultimii doi ani au fost foarte dificili pentru mine din mai multe motive. Anul acesta a fost în mod special dificil, fiindcă am petrecut multe săptămâni în izolare, care m-au afectat enorm – atât mental, cât și psihic. În plus, bunica mea a stat mai multe săptămâni la ATI din cauza infecției cu COVID, ceea ce m-a afectat foarte mult. În multe zile, nu îmi veneam în fire, mai ales când mă antrenam și/sau jucam în meciuri oficiale. Aveam senzația că am întreaga lume pe umeri. Nu mă putea detașa de ce se întâmpla în afara terenului. Simțeam suferința colectivă și zbuciumul din jur, iar asta mă afecta”, a scris Bianca Andreescu, campioană la US Open 2019, pe rețelele de socializare.

Bianca Andreescu, GEST IMPRESIONANT în lupta împotriva COVID-19

„Vreau să îmi acord mai mult timp să-mi revin, să mă refac și să cresc din experiența asta (oricât de clișeu sună). Vreau să continui cu munca caritabilă, să ofer lucruri celorlați și să lucrez la mine însumi, fiindcă știu că dacă fac toate acestea, mă voi întoarce și mai puternică. Deci nu voi începe sezonul în Australia, îmi voi lua timp suplimentar să reflectez, să mă antrenez și să fiu gata pentru sezonul 2022”, a mai adăugat Bianca Andreescu.