BIANCA ANDREESCU – SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO ONLINE STREAMING EUROSPORT. Finala US Open 2019

BIANCA ANDREESCU - SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO EUROSPORT STREAM FINALA US OPEN 2019. Serena Williams (8 WTA, 37 de ani) și Bianca Andreescu (15 WTA, 19 ani) se înfruntă în finala US Open sâmbătă, de la ora 23:00. Meciul va fi live score și pe RomaniaTV.net.

07 sept. 2019, 13:57
BIANCA ANDREESCU – SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO ONLINE STREAMING EUROSPORT. Finala US Open 2019

BIANCA ANDREESCU – SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO EUROSPORT STREAM FINALA US OPEN 2019. Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu (locul 15 WTA) o va întâni sâmbătă pe americanca Serena Williams (locul 8 WTA), în finala de la turneul de Grand Slem US Open. Cele două s-au întânit în finala de la Toronto, în urmă cu o lună, însă Serena Williams a fost nevoietă să se retragă atunci. Finala este programată pentru ora 23.00, ora României.

BIANCA ANDREESCU – SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO AICI SAU AICI

Bianca Andreescu s-a calificat în finala turneului de Grand Slam US Open, după ce a învins-o pe jucătoarea din Elveția, Belinda Bencic, cu scorul de 7-6, 7-5, după două ore și 15 minute de joc în timp ce Serena Williams (37 de ani, nr. 8 WTA), a trecut, în semifinale, de Elina Svitolina, scor 6-3, 6-1.

BIANCA ANDREESCU – SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO EUROSPORT: Bianca Andreescu și Serena Williams s-au întâlnit și în finala de la Toronto

Cele două jucătoare de tenis s-au întâlnit ultima oară în finala de la Toronto, acum o lună, atunci când Serena Williams a fost nevoită să se retragă din cauza unei accidentări la spate și i-a oferit practic Biancăi Andreescu cel de-al doilea trofeu al carierei.

Dacă va câștiga finala sâmbătă, americanca, deținătoare a nu mai puțin de 23 de titluri de Grand Slam, va egala recordul absolut deținut de Margaret Court, de 24 de titluri la turnee de Mare Șlem.

Bianca Andreescu, în vârstă de 19 ani, și Serena Williams, în vârstă de aproape 38 de ani, vor juca finala US Open 2019. O finală istorică pentru ambele, din motive diferite.

Bianca a reușit performanța carierei, învingând-o pe Belinda Bencic, 7-6, 7-5, pentru a se califica în prima ei finală de Grand Slam, chiar la debutul la US Open! La rândul ei, Serena a învins-o net pe Elina Svitolina, 6-3, 6-1. Cele două se vor revedea la puțin timp după finala lor Canada, de luna trecută, care a fost terminată prin retragerea Serenei în setul întâi.

Serena Williams câștiga primul ei US Open în 1999. Bianca Andreescu nu era nici născută atunci. Acum va avea șansa de a o înfrunta pe Serena într-un moment în care aceasta caută – din nou – Slamul 24. Va aduce la ora finalei cu cea mai bună jucătoare din istorie o serie de 13 victorii consecutive și sentimentul, pe care începem să-l avem tot mai mulți, că poate câștiga orice meci.

*

Pentru Bianca și Belinda, acesta era cel mai important meci al carierelor lor. Era, totodată, și prima lor întâlnire. Și nivelul de joc a fost pe măsura ocaziei și a potențialului lor; două jucătoare croite pentru meciuri mari, fiecare având sezoane grozave.

A fost un duel între tenisul șampanie al Biancăi și abilitățile excelente ale Belindei de a absorbi forța cu care vine mingea și de a o redirecționa adesea impecabil. În aceste condiții, în primul set au fost puține lucruri care să le separe. Belinda a servit foarte bine, cu procentaje excelente și pe primul, și pe al doilea, și a atacat cu succes serva a doua a Biancăi.

Game-urile mai lungi au fost toate pe serviciul lui Andreescu, dar aceasta are o abilitate extraordinară de a crea puncte grozave atunci când e sub presiunea scorului sau a tabelei. Bianca a salvat multiple mingi de break și a părut că pur și simplu nu se poate îndoi sub greutatea momentului, găsind mereu soluții de a ieși din impas, adesea unele creative. A șasea minge de break salvată a fost și minge de set, dar Andreescu a reușit să ducă setul în tiebreak. Aici, Belinda a resimțit efectele șanselor ratate, într-un set altminteri jucat foarte bine de ea. A început cu dublă greșeală, a rămas rapid în urmă și, în ciuda unui mic reviriment, nu a mai putut reintra în acel tiebreak. Bianca lua primul set, unul de un nivel excelent.

Dar Bencic a făcut o treabă foarte bună menținându-și nivelul ridicat la începutul setului secund, în vreme ce Bianca și-a pierdut intensitatea pentru o vreme. Serviciul ei a început să cedeze, iar Bencic a făcut, în sfârșit, break-ul mult căutat. Curând, ea avea să-l dubleze, conducând cu 4-1 și 5-2. Dar setul nu era gata. Poate o clipă de relaxare a elvețiencei, sau poate aceeași abilitate a lui Andreescu de a-și ridica nivelul la greu. Cert e că Bianca a răspuns fantastic, cu o serie de cinci game-uri care a pus capăt semifinalei. O semifinală care s-a dovedit și cel mai greu test în acest traseu al Biancăi la US Open.

Ambele vor intra în Top 10 de săptămâna viitoare, dar numai una zâmbește azi. Belinda va căuta multe explicații pentru acest eșec – peste care va trebui însă să treacă cumva – în vreme ce Bianca se pregătește de o finală istorică, scrie siteul treizecizero.ro