Bianca Brad îşi apără iubitul acuzat de terorism: Este victima unei înscenări stupefiante

Bianca Brad a scris pe contul său de Facebook un mesaj emoţionant prin care susţine nevinovăţia iubitului său Aurel Frăţilă, fost angajat al Ministerului Apărării Naţionale care este acuzat de terorism.

16 ian. 2013, 08:33
Bianca Brad îşi apără iubitul acuzat de terorism: Este victima unei înscenări stupefiante

Aurel Frăţilă, fost angajat al Ministerului Apărării Naţionale (MApN), a fost arestat şi trimis în SUA, extrădarea lui fiind aprobată pe 11 ianuarie de Curtea de Apel Bucureşti. Acesta este acuzat că a comercializat în Iran echipamente pentru avioane, care pot fi montate şi pe aparate civile, dar şi militare, potrivit unor surse judiciare.

Iubita sa, actriţa Bianca Brad, a postat pe reţeaua de socializare Facebook un mesaj prin care susţine nevinovăţia partenerului ei de viaţă şi prin care precizează că totul a fost o înscenare.

„Nu ştiu cum să încep această…declaraţie… Ştiu însă că Aurel, cu care sunt împreună din 2002, este nevinovat, cum de altfel au stabilit şi organele judiciare din România (DIICOT), la finalul unei anchete complexe, desfăşurată cu câţiva ani în urmă şi anume, că Aurel NU a săvârşit nicio infracţiune! El nu a făcut altceva decât să desfăşoare o activitate de rutină, în cadrul firmei sale din domeniul aviaţiei, fiind însă acuzat ulterior că piesele de avioane (nu militare ci cu dublă utilizare – civilă şi industrială), care făceau obiectul tranzacţiei, erau folosite în scop militar. Nu ştiu de ce se revine asupra dosarului închis, dar ştiu că este victima unei înscenări urâte…stupefiante… Nu ştiu ce fel de oameni sunt cei care iau decizii incorecte ştiind ce este corect să facă; nu ştiu ce fel de oameni sunt cei care atacă şi judecă familia unui presupus vinovat fără să se gândească la efectul cuvintelor grele aruncate gratuit, avut asupra acesteia şi nu ştiu ce fel de oameni sunt cei care se bucură de necazurile cuiva…dar ştiu că Dumnezeu este sus, Îi vede şi are grijă….de toţi! Nu ştiu ce se va întâmpla dar ştiu că dacă mi-a/ne-a fost dat să ducem aşa ceva, înseamnă că putem duce… Vouă celor cărora vă pasă cu adevărat şi ne trimiteţi gânduri bune, vă mulţumesc din toată inima…”, scrie Bianca Brad.