Bianca Brad, măcinată de lupta cu cancerul. Mesaj sfâșietor din spital: „Înainte de despărțire!”

Bianca Brad a șocat pe toată lumea atunci când a dezvăluit că în urmă cu șase ani a fost diagnosticată cu cancer la sân și cum a luptat cu boala care a măcinat-o.

17 apr. 2022, 12:25
Bianca Brad, măcinată de lupta cu cancerul. Mesaj sfâșietor din spital: „Înainte de despărțire!”
Bianca Brad, măcinată de lupta cu cancerul. Mesaj sfâșietor din spital

Bianca Brad, măcinată de lupta cu cancerul. Vedeta a dezvăluit la finalul anului 2021 că în urmă cu şase ani a fost diagnosticată cu cancer la sân și cât de greu i-a fost să-i spună acest lucru mamei sale.

Bianca Brad, măcinată de lupta cu cancerul. Mesaj sfâșietor din spital: „Înainte de despărțire!”

„Înainte de a-i spune am avut emoții foarte mari, am avut aceleași emoții ca acum șase ani, când mă gândeam să merg să îi spun. M-a bufnit plânsul, gândindu-mă cum o să reacționeze și cum o să îi fie, dar m-am adunat, i-am expus toată povestea, nu am intrat în detalii foarte mari, i-am spus într-un mod cât mai finuț și necomplicat, foarte pozitiv și optimist. Apoi a făcut ochii mari și mi-a zis: „Bine că nu mi-ai spus!”. Mă bucur că mi-am ascultat instinctul. Ar fi trebuit să lupt să o țin pe ea sus, nu doar pe mine!”, a spus vedeta atunci, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Bianca Brad, despre clipele cumplite prin care a trecut după cancer: „Ajunsesem la 46 kg. Plângeam și mâncam doar frunze. Apoi mi-am dat seama că nu asta e calea”

Acum, Bianca Brad a șocat din nou, după ce a publicat o fotografie pe patul de spital, în descrierea căreia a scris „Înainte de despărțire”. Mesajul ei i-a panicat pe mulți, însă explicația a venit ulterior, când a spus că s-a împlinit un an de la operația la sân. „Dragilor, vă mulțumesc pentru grijă voastră și pentru gândurile bune lăsate aici, dar vă asigur că sunt bine, Slavă Domnului! Această poză este parte din postarea făcută acum câteva zile, mai exact pe 8 aprilie, când s-a împlinit un  an de la operația de mastectomie. Cineva, nu știu cine, fără să citească întâi postarea, a scris în dreptul pozei un comentariu alarma(n)t, provocând agitație… Da, fiind scoasă din context, poate fi interpretată greșit, dar nu este vina mea. Dacă veți citi acea postare, veți înțelege de ce am scris așa. Multă sănătate și numai bine, tuturor!”, a fost mesajul postat de Bianca Brad.

Bianca Brad s-a luptat cu cancerul: „Şase ani am fost pe terapii şi perfuzii. Mama mea a aflat înainte să vin aici”