Bianca Brad, mesaj cutremurător după ce a aflat că Rona Hartner își trăiește ultimele clipe de viață. Ce rugăminte a avut pentru sora Ronei: „Dacă ești lângă ea, citește-i asta. Îi va face bine”

"Sora mea își trăiește ultimele clipe", este mesajul care a zguduit showbizzul românesc în seara de 22 noiembrie. Rinda, sora Ronei Hartner, a postat, pe Facebook anunțul care a cutremurat o țară întreagă, cerându-le oamenilor să se roage pentru sora ei ca trecerea să-i fie lină: "Dumnezeu sa-i aline suferinta si sa o primeasca la el". Mai multe vedete au reacționat la vestea tristă, printre care și Bianca Brad, o supraviețuitoare a cancerului.

23 nov. 2023, 10:48
Bianca Brad, mesaj cutremurător după ce a aflat că Rona Hartner își trăiește ultimele clipe de viață. Ce rugăminte a avut pentru sora Ronei: „Dacă ești lângă ea, citește-i asta. Îi va face bine”

Bianca Brad a fost cutremurată de vestea că Rona Hartner se află în stare critică. Rona, diagnosticată inițial cu cancer pulmonar în stadiul IV, reușise să învingă, în primă fază, cumplita maladie. În ultimele luni, însă, actrița fusese diagnosticată cu metastaze la creier. În ultima perioadă, una dintre aceste metastaze crescuse foarte mult, ceea ce i-a agravat starea de sănătate.

Vestea a zguduit întreaga lumea mondenă și multe nume celebre au reacționat, printre acestea numărându-se și Bianca Brad. Vedeta este alături cu sufletul de Rona Hartner, dar și de familia acesteia, mai cu seamă de fiica și sora acesteia, care, aflate la căpătâiul Ronei, traversează clipe cumplite.

Citeste si „Dumnezeu să-i lumineze calea!”. Dan Negru, șocat de vestea tristă despre Rona Hartner. Actrița e pe patul de moarte

Bianca Brad, mesaj tulburător după ce a aflat că Rona Hartner își trăiește ultimele clipe de viață

Bianca Brad, o supraviețuitoare a cancerului, a empatizat puternic cu suferința Ronei și a familiei. Actriței îi vine greu să creadă că un om atât de pozitiv și cu atâta energie bună precum a fost Rona își trăiește acum ultimele clipe. Bianca a scris pe Facebook o postare prin care îi transmite toate gândurile bune Ronei, rugând-o pe sora acesteia să îi aline suferința și să îi dea putere, citindu-i mesajele pline de gânduri bune pe care oamenii i le transmit.

Offff… ce veste tristă… și greu de crezut, la cât de plină de viață, de credință și de speranță au fost postările ei recente… Îmi pare tare rău… pentru ea… pentru fetița ei… pentru ține, Rinda… Dumnezeu să vă aline suferința… pe a ei… dar și pe a voastră… Dacă ești lângă ea, citește-i, te rog, cu voce tare, toate mesajele de aici… îi va face bine… Te îmbrățișez cu iubire, Rona…”, a scris Bianca Brad, pe pagina sa de Facebook.

Citeste si Ce avere are Rona Hartner. Actrița a pierdut aproape tot ce avea după divorț, a rămas cu bani doar ca să trăiască de pe o zi pe alta

Și fratele Ronei a confirmat vestea că sora lui este în stare critică.

Pot să confirm ce a scris sora ei pe Facebook. Este într-o situație foarte gravă. Din păcate, metastazele de la creier… Să ne rugăm pentru ea. Mulțumesc de interes, dar atât pot să vă spun. Să ne rugăm pentru ea în aceste moment. Ea este la spital acum.Nu e o situație deloc ușoară pentru noi. Suntem cu toată familia aici. Ea mi-a transferat telefonul, Din păcate, situația nu e ok deloc”, a declarat fratele cântăreței Ronei Hartner pentru FANATIK.