Bianca Brad, PROIECT INEDIT. „Să aprindem candele şi să postăm filmuleţele pe Facebook” FOTO

Bianca Brad este fondatoarea unei organizatii care sprijina parintii care au pierdut un copil, vedeta trecand la randul ei, in urma cu cativa ani, printr-o astfel de suferinta. In fiecare an, Bianca organizeaza evenimente emotionante la care participa sute de persoane.

12 oct. 2017, 09:13
Bianca Brad, PROIECT INEDIT. „Să aprindem candele şi să postăm filmuleţele pe Facebook” FOTO

Acum, pe 15 octombrie, de „Ziua internationala a comemorarii bebelusilor si a copiilor”, Bianca Brad isi doreste sa fie creat un „val de lumina virtual”, scrie stirilekanald.ro.

Citeşte şi Angelinei Jolie îşi reface viaţa. Cu cine se iubeşte actriţa FOTO

„Aprindeti una sau mai multe lumanari, duminica, 15 octombrie, intre orele 19:00 si 20:00, fotografiati sau filmati si postati-le pe pagina personala si pe pagina asociatiei. Ingerii se vor bucura, sufletele ni se vor lumina…Doamne ajuta!”, este mesajul transmis de Bianca Brad.

„Dorinta noastra este, ca prin acest eveniment de comemorare, sa determinam cresterea solidaritatii umane si sa sensibilizam societatea vizavi de astfel de drame, oferind astfel alinare parintilor indoliati, dar si sa atragem atenţia asupra ratei ridicate a mortalitatii infantile din Romania. La eveniment poate participa oricine, aprinzand lumanari oriunde s-ar afla. Din spirit de solidaritate, si pentru a le arata parintilor indoliati cata lume le este alaturi, am aprecia daca s-ar posta in spatiul virtual, cat mai multe „Live”-uri si poze cu una sau mai multe lumanari aprinse. Pentru a fi mai usor de reperat, ar fi ideal ca imaginile respective sa fie insotite de #ValuldeLumina”, se arata si in comunicatul Organizatiei EMMA.