Gest incredibil făcut de Bianca Drăguşanu la ieşirea din maternitate. Ce pretenţii a avut diva

Diva tot divă rămâne şi acasă, şi la spital. Bianca Drăguşanu a uimit total joi, când a ieşit din maternitate cu un zâmbet larg pe chip, accesorizată cu geantă şi ceas de lux şi coafată ca o adevărată prinţesă Disney. Deşi durerile operaţiei de cezariană încă sunt cumplite, vedeta a mascat totul cu eleganţă.

30 sept. 2016, 09:42

Puţini s-au aşteptat ca Bianca Drăguşanu (34 de ani), blonda răsfăţată a showbiz-ului, să ne-o arate atât de repede pe micuţa Sofia Natalia şi să nu o ţină la secret luni bune, aşa cum au procedat multe alte vedete, scrie click.ro. Aşadar, după ce tăticul Victor Slav a pus poze pe Facebook cu bebeluşa, punctul de interes s-a mutat asupra mămicii.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, externată din maternitate. Vezi ce poză a apărut cu ea la primele ore ale dimineţii

Toată lumea îşi dorea să o vadă pe „Barbie de România” în ipostaza de lăuză, iar imaginile de joi, surprinse de fotoreporterii Click! la maternitate, ne-au lăsat cu gura căscată. Bianca Drăguşanu, care luni, 26 septembrie, a suferit o operaţie de cezariană, arăta ca după o prezentare de modă.

Slabă, aranjată până la ultimul fir de păr, îmbrăcată relaxat, dar modern şi cu accesorii de fiţe la vedere, iubita lui Victor Slav ne-a făcut să ne întrebăm dacă nu cumva, în pachetul VIP de la maternitatea privată, nu a intrat şi un coafat-tuns-spălat, la externare.

N-ar fi fost nimic ieşit din comun la preţul de 3.500 de euro, însă blonda s-a pregătit ea singură pentru momentul externării. Ca o adevărată divă, ea şi-a chemat stilistul personal la maternitate, ca să o aranjeze.

„Proaspăta mămică s-a agitat de la 10 dimineaţa pentru momentul în care va pleca acasă. Şi-a făcut duş, s-a machiat şi s-a lăsat pe mâna unui profesionist ca să-i facă acele bucle lejere. Iniţial a vrut să plece încălţată cu o pereche de pantofi eleganţi, cu toc, dar pe ultima sută de metri s-a decis să ia adidaşi”, au declarat surse din anturajul vedetei.

Citeşte şi Victor Slav a cedat. Mesajul transmis la două zile după naşterea fiicei sale

Bianca are probleme de circulaţie şi pentru asta a făcut tratament specific cu injecţii pe perioada sarcinii, dar se pare că îl urmează şi acum. Ea are sângerări ale gingiilor şi hemoragie nazală, iar ultimul episod de acest fel a avut loc chiar ieri, înainte de a pleca de la maternitate cu micuţa Natalia Sofia. Contactată de Click!, blonda se odihnea, fericită, în sânul familiei. „Mă chinuiesc mult cu alăptatul. Sper să reuşesc. Varianta cu ceaiul special pentru lactaţie (n.r. din anason, chimen sau fenicul) nu prea funcţionează la mine”, ne-a spus, ieri, Bianca.