Bianca Drăgușanu are patru certificate medico-legale după bătaia încasată de la Alex Bodi: „Am arătat și mai rău de atât” VIDEO

Bianca Drăgușanu continuă seria de dezvăluiri despre fostul ei soț, Alex Bodi. După ce a făcut publice imaginile șocante, cu urmările loviturilor primite din partea acestuia, acum vedeta a recunoscut în emisiunea Xtra Night Show că Alex încă o mai caută.

12 feb. 2021, 19:04
Bianca Drăgușanu are patru certificate medico-legale după bătaia încasată de la Alex Bodi: „Am arătat și mai rău de atât” VIDEO

Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre relația cu Alex Bodi, la două zile după ce a făcut publice câteva imagini în care apare cu fața tumefiată, în urma bătăilor încasate de la afacerist.

Inițial, atunci când a fost întrebată de reporter despre Alex Bodi, Bianca a refuzat să discute despre fostul ei soț. „Nu știu cine este. Nu vorbesc despre persoane despre care nu îmi amintesc”, a afirmat inițial Bianca Drăgușanu, la Antena Stars. Reporterul i-a arătat o imagine, apărută în presă, în care vedeta apare cu vânătăi, iar Bianca a început atunci seria dezvăluirilor.

„Da, este o poză în care… Eu, aici, am trecut printr-o operație de blefaroplastie. Așa arată o femeie care se operează. Vrei să îți zic un secret? Am arătat și mai rău de atât, la un moment dat. Dar, cum îți așterni, așa dormi și acum îmi aștern foarte frumos și dorm foarte bine. Se pare că persoana cu care eu am vorbit pe video a făcut un print screen și a dat această poză în presă.

Eu regret că o cunosc pe această persoană, care a făcut publică această poză. O nesimțită, îți dai seama cât de frustrată e, dacă a avut o problemă cu mine să dea poza asta. Bine, nu sunt multe, sunt două-trei persoane care ar fi putut să dea poza cu mine. N-am nicio problemă, așa arătam, așa arătam la Din Dragoste sau eu știu….”, a continuat Bianca Drăgușanu.

După ce reporterul a purtat discuția menționată anterior, Bianca s-a enervat, considerând că cel care a făcut, de fapt, publică fotografia cu ea după operație, ar fi chiar Alex Bodi. Odată ajunsă acasă, de la aeroport, Bianca a făcut publice adevăratele imagini în care apare lovită de fostul ei soț.

‘Am publicat niște fotografii în urma unor fapte care s-au întâmplat, eu am luat bătaie în acele poze. Există un dosar în care cine m-a bătut va fi pedepsit. Eu n-am făcut nimic, decât că sunt terorizată și în momentul de față, am vorbit cu el la telefon de trei ori până acum și există persoane și dovezi prin care eu pot arăta adevărul și faptul că omul îmi transmite tot felul de chestii: mesaje cu dublu sens și așa mai departe.

El nu a fost niciodată nimic din ceea ce pare. Nu vreau să mai vorbesc despre el, pentru că este o perioadă în viața mea care nu s-a terminat frumos și nu-mi face plăcere să vorbesc despre această perioadă, vă vorbesc despre prezentul meu.’, a declarat Bianca Drăgușanu la ‘Xtra Night Show’.

Alex Bodi dă de pământ cu Bianca Drăguşanu după ce a postat imaginile în care apare desfigurată: Mă deranjează că încearcă să agite lucrurile!

‘Am făcut publice pentru că el a făcut publică fotografia pe care mi-ai arătat-o tu aseară. Doar el o avea, pentru că eu n-am vorbit în perioada aia pe Facetime cu nimeni, decât cu el. Domnul meu fost soț, când iubita îi face clătite, el fuge în spatele casei și mă sună pe mine ca un șoricel. Facem telefoane în conferință, folosește alibi ca să nu pot eu să vin să spun chestia asta, și mă sună din spatele casei ca să mă certe să-mi spună lucruri.

Nu se face așa ceva. Dacă iubita ta îți face ție clătite, tu nu fugi în spatele casei, să vorbești cu fosta ta iubită să o cerți. I-am răspuns că nu înțelegeam ce aveam de lămurit. Nu aveam de lămurit nimic, dar am vorbit. Dacă cineva greșește trebuie să plătească. Eu am pus acele poze pentru că s-au întâmplat acele lucruri’, a mai adăugat Bianca >Drăguşanu.

„Să nu se înțeleagă greșit. Eu știam că urmau să se dea aceste poze și nu vreau să se confunde contextele. Eu m-am operat o singură dată la ochi, anul trecut, bătăile pe care le-am luat au fost timp de doi ani de zile, frecvent, punct. Pentru asta există lege”, a mai afirmat Bianca Drăgușanu.

https://www.youtube.com/watch?v=FergV2bX7EY