Bianca Drăguşanu a ajuns de urgenţă la spital. „Fetiţa este în afara oricărui pericol, însă…”

Însărcinată în şapte luni, Bianca Drăguşanu şi-a pus sarcina în pericol. Zilele trecute, ea a căzut şi a mers de urgenţă la doctor, pentru a se asigura că bebeluşul ei este în afara oricărui pericol. 

31 iul. 2016, 10:31

Vestea că Bianca Drăguşanu este însărcinată a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că ea a dat vestea în trimestrul doi, mărturisind că a peferat să nu vorbească despre faptul că va fi mamă pentru că, datorită afecţiunilor medicale, a avut risc ridicat de avort, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, probleme în luna a şaptea de sarcină

Extrem de emoţionaţi, ea şi Victor Slav au pregătit deja camera fetiţei, pe care o vor boteza Sofia. Vedeta va deveni mamă în luna septembrie şi, aşa cum e normal, a început să se simtă din ce în ce mai obosită. Cu toate acestea, ea are acelaşi program agitat şi petrece cea mai mare perioadă a timpului la atelierul de croitorie pe care îl deţine.

A căzut într-un moment de neatenţie

Zilele trecute, pe fond de oboseală, Bianca Drăguşanu a avut un moment de neatenţie, care ar fi putut avea consecinţe grave. Mai exact, ea a căzut şi a tras o sperietură zdravănă. Pentru a se asigura că bebeluşul ei este înafara oricărui pericol, blondina a mers de urgenţă la medic şi s-a calmat doar atunci când a aflat că totul este sub control.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu a mers la control. Ce veste i-au dat doctorii

Cu toate acestea, medicul ginecolog i-a recomandat să îşi scurteze programul de muncă şi să petreacă mai mult timp acasă, odihnindu-se: „Sper să treacă timpul cât mai repede, pentru că sunt nerăbdătoare să îmi văd copilul. Sunt emoţionată. Aceste şapte luni au fost destul de dificile pentru mine, însă, mă bucur că am reuşit să depăşesc toate obstacolele. Mi-a fost rău, nici acum nu mă pot odihni. Nu mai am aceeaşi energie ca înainte, însă muncesc la fel de mult, nu am ce să fac, nu îmi pot abandona proiectele, pentru că am muncit foarte mult pentru ele”, a declarat Bianca Drăguşanu.