Bianca Drăguşanu a fost PRĂDATĂ online. Iată mesajul pe care îl transmite vedeta HOŢILOR

Bianca Drăguşanu este foc şi pară! Vedeta a descoperit de curând că toată munca sa a fost furată şi însuşită de alte persoane dornice de înavuţire. Mai exact, Bianca Drăguşanu a descoperit cu stupoare că rochiile pe care le-a creat pentru acest sezon au fost furate de alte site-uri, apoi copiate şi vândute la preţuri diferite.

20 mart. 2015, 10:35

Bianca Drăguşanu a fost mereu o împătimită a modei. Pentru că şi-a dorit din tot sufletul să aibă propriul ei atelier de creaţie, vedeta s-a dedicat trup şi suflet în ultimii ani împlinirii acestui vis. Când credea că a reuşit şi totul mergea bine pentru început, Bianca Drăguşanu a aflat că unele site-uri de pe Internet îi fură creaţiile şi le vând mai apoi la un preţ mult mai mic.

Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu şi-au UIMIT fanii de pe Facebook „Ne pregătim de nuntă!”

Mai exact, acele site-uri online şi-au atribuit pozele cu rochiile din colecţia de primăvară-vară ale Biancăi Drăguşanu şi le postează pe paginile lor. Mai apoi, în atelierele proprii creează unele identice, din materiale ieftine, pe care le vând la preţuri mult mai mici, informează WoWBiz.

Spre exemplu, pe una dintre pagini apare o rochie roşie în „formă de lalea”, pe care Bianca Drăguşanu a şi purtat-o în anumite apariţii publice. În dreptul rochiei sunt trecute măsurile XS-L şi preţul de 159 de ron. În realitate, rochia este în valoare de 500 de lei şi este disponibilă doar la comandă, ca fiecare doritoare să o aibă pe măsurile corpului ei.

Dacă acţiunile site-urilor cu pricina vor mai continua, Bianca Drăguşanu va lua măsuri legale pentru a reglementa situaţia. Pana atunci, însă, vedeta s-a rezumat să posteze pe Facebook un citat celebru marca Coco Chanel. Citatul spune: „Dacă vrei să fii original, pregăteşte-te să fii copiat”.

Citeşte şi  Bianca Drăguşanu a „SCOS UNTUL” din Botezatu: „La 6:00 dimineaţa m-a epuizat…”