BIANCA DRĂGUŞANU a primit lovitura de graţie

Roşcata care urma să fie vedeta principală a postului Antena Stars a primit o nouă lovitură ieri, după ce membrii CNA au amânat cu trei luni luarea unei decizii în privinţa noii grile. Astfel, potrivit procedurilor, de-abia în februarie sau martie 2014 ar putea fi reluat votul privind Antena Stars.

13 dec. 2013, 07:10
BIANCA DRĂGUŞANU a primit lovitura de graţie

Contactată de „ring”, Narcisa Iorga, membru CNA, a explicat motivele hotărârii: „Procedurile legale sunt clare. Antena 2 a depus un dosar pentru Antena Stars care a fost respins. Trebuie să treacă 30 de zile, apoi să depună un alt dosar, care va fi analizat în termen de cinci zile de Departamentul Licenţe şi Autorizări, care va stabili dacă acesta e complet. Apoi urmează discutarea dosarului în termen de 30 de zile. Chiar dacă doamna preşedintă Laura Georgescu a promis rediscutarea dosarului astăzi (ieri – n.r.), dânsa nu înseamnă CNA”.

La rândul său, în motivarea votului de marţi, prin care a respins grila Antena Stars, Cristina Trepcea, membru CNA, a punctat: „Am primit o sesizare din partea a 25 de ONG-uri care ne cereau o atitudine publică de autoritate în legătură cu imaginea femeii în audiovizual. Postul Antena Stars e bine-venit, până la urmă e un post comercial. Însă libertatea de expresie e supusă unor reguli. Poţi face tabloid, dar măcar nu te preface că acesta (Bianca – n.r.) e un model. Ai bunul-simţ şi fă în aşa fel încât ăsta să nu fie un model. Poate veni Teo (Trandafir – n.r.) să facă şcoală cu vedetele sau cineva ca ea care în afară de scandal mai face şi altceva. Bianca, sau Anca, sau Vasilica poate veni să defileze pe acolo şi să arate ce minunat e, dar nu ea ca model”.

Citeşte mai mult pe ziarulring.ro