Bianca Drăguşanu a vrut să se omoare de două ori. Specialiştii vorbesc de „suicidul de abandon”

Odată cu despărţirea de Victor Slav, la numai trei luni de la cununie, Bianca Drăguşanu se pare că l-a ameninţat pe acesta cu sinuciderea din dorinţa de a-i demonstra cât de mult îl iubeşte. A mai făcut acest gest şi cu un alt iubit, ajungând chiar să înghită mai multe pastile. Psihologii spun că ar putea să o facă chiar pentru ultima dată.

13 ian. 2014, 11:03
Bianca Drăguşanu a vrut să se omoare de două ori. Specialiştii vorbesc de „suicidul de abandon”

Ilie Marinescu, psihologul vedetelor, susţine că poate fi vorba doar despre un suicid demonstrativ din dorinţa de a atrage atenţia, scrie ziarulring.ro.

„Starea conflictuală pe care o trăieşte o persoană al cărei mariaj este pe punctul de a se destrăma din condiţii mai mult sau mai puţin obiective poate conduce la o prăbuşire a dispoziţiei bazale traduse printr-o tulburare depresivă, de cele mai multe ori asociată cu o vulnerabilitate psihică, se poate instala un gând suicidar care poate fi transpus în act dacă presiunea exercitată din exterior sau din interiorul fiinţei sale este foarte mare. Putem vorbi în acest caz fie de o tentativă de suicid demonstrativ din dorinţa de a atrage atenţia asupra sa şi a îndupleca partenerul să revină la sentimente mai bune, fie, dacă depresia se accentuează, să recurgă chiar la actul în sine prin aşa numitul suicid de abandon„, a declarat psihologul Ilie Marinescu.