Bianca Drăguşanu, ameninţată cu bătaia şi violul în plină stradă: ” A fost ceva ingrozitor!”

In urma cu trei luni, Bianca Dragusanu a fost tinta unui barbat violent in trafic, care a amenintat-o cu bataia si, chiar cu violul.

25 iul. 2015, 08:30
Bianca Drăguşanu, ameninţată cu bătaia şi violul în plină stradă: ” A fost ceva ingrozitor!”

Bianca a trecut prin chinurile iadului, recent, cand, din senin, un individ a acostat-o in plina strada si a trecut la injurii si amenintari dintre cele mai grave, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, despre violatori: „Ăia nu sunt oameni, ci animale! I-aş pune pe scaunul electric”

„Acum trei luni, eram pe strada cu prietena mea, Lavinia! Conduceam masina mea si, dintr-o data, cand am oprit la un semafor, un barbat de etnie rroma beat mi-a sarit in fata si a inceput sa ma apostrofeze. Era atat de mare aglomeratia, incat nu am putut sa pornesc automobilul, asa ca am fost nevoita sa stau pe loc si sa il ascult pe barbatul acela cum ma injura ca la usa cortului. Speriata, nici nu mi-am dat seama cand a deschis portiera si a pus mana pe mine. Incerca sa ma traga scoata cu forta din autoturism, in timp ce urla ca un disperat ca sunt o nenorocita si o sa vad eu ce imi face el, o sa imi arate ce inseamna un barbat cu adevarat, atunci cand „va avea el grija de mine”, ma va bate si ma va viola dupa bunul lui plac! M-am speriat ingrozitor si m-am straduit cat am putut sa scap din mainile nebunului! Intr-un final, am reusit sa inched usa si sa pornesc in graba spre casa! A fost ceva ingrozitor, care m-a marcat multa vreme, ba chiar mi-am si schimbat masina”, a povestit Bianca. 

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, apariţie trăsnet pe plajă. Fanii au rămas înmărmuriţi când au văzut-o FOTO

De atunci, frumoasa femeie nu mai circula pe strada fara instrumente de aparare. „Am mereu la mine spray paralizant si un aparat care provoaca socurile electrice. Nu i-as dori nimanui sa ma mai ameninte vreodata sau sa incerce sa imi faca vreun rau pe strada”, a conchis diva.