Bianca Drăguşanu, anunţ-bombă: „Joi mă duc la el”

Vestea că Botezatu a ajuns pe patul de spital a îngrijorat-o tare pe Bianca Drăguşanu, care a făcut câteva declaraţii uluitoare referitoare la sentimentele ei faţă de designer.

29 ian. 2014, 23:08
Bianca Drăguşanu, anunţ-bombă: „Joi mă duc la el”

Bianca Drăguşanu nu l-a uitat pe Cătălin Botezatu. „Dacă prezenţa mea îi va fi benefică, eu mâine iau un avion şi mă duc la el. Poate o să-l ajut să depăşească acest moment critic. Nu e singur. Eu îl iubesc”, a mărturisit Bianca Drăguşanu. „Are nevoie de prieteni şi sigur se va face bine. Vorba aia…. >”, a adăugat ea, la „Un show păcătos”.

După ce a postat un mesaj pe Facebook prin care a anunţat că trece prin momente dificile, designerul a fost internat la o clinică privată din Turcia, unde urmează să i se facă analize amănunţite care să ateste dacă există probleme serioase privind funcţionarea corectă a inimii sau, mai nou, o posibilă tumoră la creier, potrivit adpm.com.

„In cele mai grele momente (ACUM) ale vietii mele am fost SINGUR, desi tot timpul sunt inconjurat de oameni care vor sau au nevoie de CEVA. Am devenit acel ceva la care oamenii apeleaza cand au nevoie de orice! Ma las cu voia mea, folosit, prostit prefacandu-ma ca nu vad!!! Traiesc incercand sa cred ca toti oamenii sunt frumosi, sensibili, loiali ADEVARATI. De fapt totul e o minciuna, o prefacatorie ieftina, o iluzie in care unii vor sa creada ca traiesc confortabil! Sunt dezorientat, dezamagit si poate putin suparat pe mine ca nu reusesc sa ma desprind, sa renunt la tot si toate; as vrea sa fiu egoist, sa nu mai pot iubi, sa fiu rece, distant, insensibil- sa nu ma afecteze nimic si nimeni!!! Sunt atat de trist si totusi stiu ca nimeni nu ma crede…”, a scris Bote pe contul său de socializare.

Creatorul de modă a mai ajuns la spital în Turcia, în 2012, după ce a suferit un preinfarct la filmările emisiunii „Next Top Model”.

VEZI ŞI Puştoaica asta este ultima cucerire a lui Cătălin Botezatu. A petrecut cu ea Crăciunul la Viena