BIANCA DRĂGUŞANU, anunţ de ultimă oră: „Vreau să intru în politică”

BIANCA DRĂGUŞANU a declarat, în exclusivitate la România TV că nu exclude intrarea în politică, dar că momentan prioritară pentru ea este afacerea cu haine. 

13 mart. 2014, 11:19
BIANCA DRĂGUŞANU, anunţ de ultimă oră: „Vreau să intru în politică”

Bianca Drăguşanu a postat pe Facebook un mesaj de susţinere pentru Gigi Becali. „Acesta este un mesaj de sustinere pt domnul G. Becali. Am ascultat interventia telefonica a dansului pe Rtv si am ramas coplesita de cata suferinta poate indura un om care s-a supus legii si cu cata demnitate isi cere dreptul de a-si vedea familia si copiii…este dureros cand legea se aplica cu ” preferinte” sau diverse ” interese”. Cu stima si respect va doresc sanatate si putere!”, a scris Bianca Drăguşanu pe Facebook. 

Vezi şi Mesajele incredibile între Bianca şi Adrian Cristea în ziua nunţii cu Victor Slav

„Am fost impresionată de deminitatea lui Gigi Becali, atât, nu cunosc politică. Am ascultat vocea unui om care îşi cerea drepturile”, a declarat Bianca Drăguşanu la România TV, declarând că s-ar implica într-o petiţie pentru eliberarea lui Gigi Becali din închisoare. Întrebată dacă s-ar implica în politică, Bianca Drăguşanu a declarat că este deschisă la provocări şi că nu exclude participarea într-o campanie electorală, fără a pronunţa însă apropierea de vreun partid politic sau un candidat anume, adăugând că i se pare o idee intersantă să existe un candidat-femeie la preşedinţia României.  „Deocamdată asist, nu aştept oferte, dar, repet, sunt deschisă la provocări”, a mai spus Bianca.

Citeşte şi Primul interviu cu Gigi Becali din puşcărie. Latifundiarul este distrus şi face declaraţii cutremurătoare

Viaţa Biancăi Drăguşanu pare că s-a desfăşurat, în ultimele 6 luni, după un scenariu bine stabilit. S-a căsătorit cu băiatul de la meteo, l-a înselat cu veşnicul Adrian Cristea şi apoi a divorţat. Acest ultim scandal a rotunjit conturile fostei roşcate.  Libertatea scrie că Bianca a negociat cu mai multe televiziuni apariţia ei pe platoul de filmare, după ce s-a despărţit. Un post tv i-ar fi oferit 30 de mii de euro pentru 12 apariţii în toate emisiunile de divertisment, dar a refuzat. În cele din urmă ea a aparut la un post concurent, iar oferta se pare că ar fi fost mult mai bună.

Citeşte şi BIANCA DRĂGUŞANU, decizie-BOMBĂ. Nimeni nu se aştepta la asta

Bianca Drăguşanu, dezamăgită de căsnicia care a durat doar 6 luni cu Victor Slav, spune că nu se mai vede căsătorită. “Nu cred că mă mai mărit în viitorul apropiat! Nu ştiu, nu cred că mă mai mărit! În momentul ăsta, asta simt! Că e nevoie de o pauză, de o vacanţă! O perioadă mai lungă, mi se pare că s-au complicat lucrurile prea tare!“, a povestit vedeta. Nici măcar Adrian Cristea nu o poate face să se răzgândească. “Nu cred că există şanse să mă mărit cu Cristea! Nu vreau să mă mai leg de Adi în momentul de faţă! Fiecare dintre noi trebuie să luăm o pauză şi să vedem exact ce vrem! Nici 24 de ore nu am de când am divorţat şi nu mai vreau să vorbesc cu el, din respect pentru Victor! Sunt vinovată pentru acest divorţ!“, a explicat Bianca.

După certuri care au durat aproape două luni, Bianca şi Victor s-au prezentat luni  la notar împreună pentru a divorţa. Cei doi s-au căsătorit în luna septembrie a anului trecut, după nouă luni de relaţie. La scurt timp după nuntă au şi apărut zvonurile despre divorţ. Cei doi au decis să se despartă după scandalul iscat în ianuarie, când Bianca a petrecut patru zile, la Paris, alături de fostul iubit, Adrian Cristea.