Nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav, ÎN PERICOL. Au luat în calcul şi ANULAREA PETRECERII

Bianca Drăguşanu a susţinut, până acum ceva timp, că îşi doreşte o nuntă în stil american pe marginea unei piscine, dar din păcate visul ei a fost spulberat cu doar o lună înainte de marele eveniment.

06 sept. 2013, 09:05
Nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav, ÎN PERICOL. Au luat în calcul şi ANULAREA PETRECERII

Bianca Drăguşanu şi-a dorit foarte mult să facă nunta la piscină, unde invitaţii să se plimbe pe lângă apă, însă Nicuşor Stana a mărturisit că acest lucru nu se va mai întâmpla, deoarece după ora 22.00 nu au voie să mai pună muzică după ora 22:00, căci altfel poliţia va fi prezentă la petrecere.

„Nunta nu va avea loc la piscină, ci într-un cort amenajat. Invitaţii vor putea să iasă şi la piscină, dar muzica va fi în interior. O să ne încadrăm în limitele legii”, a spus Nicuşor Stan, proprietarul restaurantului unde va avea loc nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav, potrivit ziarulring.ro.

Se anunţă o nouă nuntă de fiţe în lumea mondenă. România TV a aflat în exclusivitate ce pretenţii au avut Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. Invitaţii vor mânca în farfurii de sticlă cu pulbere de argint, iar mirii vor petrece noaptea într-un pat cu baldachin.

De la petrecere nu vor lipsi berbecuţii la proţap, dar şi o zonă de narghilea, cu produse tradiţionale arăbeşti. Iar invitaţii ar fi bine să-şi aducă şi costumele de baie.

„Au avut o cerinţă în mod expres, Bianca a zis că dimineaţa vor da tonul la distracţie, vor sări în piscină şi vor folosi şi jacuzzi”, a mai spus Stan.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu a ales meniul pentru nuntă: Nu pot să ii dau mamei ouă de piton şi larve de gândaci

Bianca şi Victor au rezervat camera nupţială pentru două nopţi. Ei vor fi răsfăţaţi cu petale de trandafir, şampanie, fructe exotice, iar pe terasă au cerut să aibă hamacuri.

Nunta anului în lumea mondenă va avea loc pe 29 septembrie, iar Bianca şi Victor vor avea 400 de invitaţi la petrecere.