Bianca Drăguşanu aruncă mii de euro pentru pregătirile de nuntă

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se căsătoresc în luna octombrie, când vor împlini zece luni de relaţie. Roşcata deja şi-a cumpărat pantofii şi lenjeria pentru ziua cea mare şi a stabilit împreună cu iubitul ei că vor pleca în două luni de miere.

12 iun. 2013, 06:48
Bianca Drăguşanu aruncă mii de euro pentru pregătirile de nuntă

Bianca Drăguşanu este în focurile pregătirilor pentru nuntă. Şi-a ales naşii, a ales unde îşi va petrece luna de miere şi s-a gândit ce rochie vrea să poarte în marea noapte. Deşi mai sunt trei luni şi jumătate până la nuntă, Bianca a făcut cumpărături pentru ziua în care se va căsători.

Potrivit click.ro, vacanţa pe care au petrecut-o de curând în Turcia, alături de naşii din Deva, a fost un prilej bun, întrucât iubita lui Slav şi-a cumpărat patru perechi de pantofi, pe care a cheltuit 4.500 de euro, lenjerie intimă de la Victoria’s Secret, cu sutien şi bikini de culoare alb ivoire, jartiera fiind alb-albastră.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu încearcă să-şi vândă nunta televiziunilor. Vezi ce sumă cere

Victor şi Bianca nu vor avea o lună de miere, ci două, astfel că imediat după nuntă vor pleca în America, iar pe cea de-a doua au hotărât să o facă la iarnă, într-o zonă exotică. Viitoarea nevastă a lui Slav a ales SUA nu doar pentru a se distra, dar şi pentru a-şi rezolva o problemă pe care o are la piciorul stâng.

Înainte de cununia care va avea loc în toamnă, Bianca va organiza şi petrecerea burlăciţelor. La nuntă, ea vrea să respecte tradiţiile, inclusiv să poarte ceva vechi, ceva nou, ceva împrumutat şi ceva albastru.