Bianca Drăgușanu, circ în parcarea unui centru comercial: „Doar un bou ar fi putut parca în halul ăsta!”

Bianca Drăgușanu a avut parte de o experiență extrem de neplăcută în parcarea unui mall, unde un șofer a parcat neregulamentar, iar blondina a ieșit cu mare dificultate din bolidul ei de lux.

18 aug. 2021, 20:58

Bianca Drăgușanu

a avut parte de încă o experiență care i-a testat răbdarea. Blondina a ajuns în parcarea unui centru comercial din Capitală, în bolidul ei de lux, un SUV negru, însă din cauza unui șofer care parcase foarte aproape de mașina vedetei, Bianca a ieșit cu dificultate din propriul autoturism și a trebuit să se strecoare pe lângă zid.

Acest inconvenient a fost cauzat și de formele voluptoase ale vedetei. Bianca a decis să filmeze mașina care i-a cauzat probleme și să-și descarce furia pe Instagram, unde i-a adresat vorbe de duh proprietarului.

„Sunt în parcarea mall-ului și mă confrunt cu o situație destul de dificilă. Eu parchez destul de corespunzător pentru că nu mi-o caut cu lumânarea, dar se pare că sunt alții care parchează cum îi taie capul. Deși eu am o mașină destul de mare, vin unii cu o mașină de genul „tocairici” și parchează total aiurea, apoi se miră că nu are cum să intre în mașină. Ca să înțelegeți”, a declarat blondina nervoasă la culme pe Instagram.

Bianca Drăgușanu: „Doar un bou cu toartă sau o vacă cu crengi ar fi putut parca în halul ăsta”

Bianca Drăgușanu

a continuat să-și verse năduful cu privire la situația neplăcută în care se afla. Vedeta a acuzat că majoritatea șoferilor care nu parchează regulamentar  ridică ștergătoarele de la celelalte mașini pentru că nu au spațiu pe unde să iasă cu propriile autoturisme.

De asemenea, blonda a concluzionat că este aproape sigură că doar un bărbat ar fi putut da dovadă de o asemenea impertinență în parcarea mall-ului.

„Apelez la voi (n.r. prietenii virtuali) că nu știu cum să procedez acum. Nu am idee. Nu de alta, dar sunt convinsă că o să-mi ridice ștergătoarele pentru că este un toartă cu coadă sau o vacă cu crengi. Doar un bou cu toartă sau o vacă cu crengi ar fi putut parca în halul ăsta. Culmea este că tot genul ăsta de oameni sunt ăia care îți ridică ștergătoarele : proști, răi, frustrați, care au și tupeu maxim. Mă-ta știe cum parchezi tu ? Mă-ta știe că ești o vacă cu crengi sau bou cu toartă ? Întrebare de baraj. Aș fi vrut să văd cine este cel care a parcat așa, să văd dacă are vreo scuză. Dar nu cred că are vreo scuză. N-ai cum. Nu știu de ce, dar sigur este vreun bărbat. Sunt 99% sigură”, a adăugat Bianca Drăgușanu.