Bianca Drăgușanu, clipe de coșmar din cauza micuţei Sofia. „M-a sunat şi plângea!”

Bianca Drăgușanu a trecut printr-o situaţie extremă după ce fiica ei a mers în parc cu mama sa. La un moment dat, Sofia se juca cu o fetiță și a dispărut!

09 iul. 2021, 19:03
Bianca Drăgușanu, clipe de coșmar din cauza micuţei Sofia. „M-a sunat şi plângea!”

Bianca Drăgușanu, clipe de coșmar din cauza micuţei Sofia. Mama Biancăi Drăgușanu o striga din toți rărunchii să se întoarcă și să nu mai alerge, însă micuța se îndepărta tot mai mult.

Bianca Drăgușanu, clipe de coșmar din cauza micuţei Sofia

Când a fost sunată în lacrimi de mama sa, Bianca Drăgușanu se gândea la cazul băiețelului care a murit, tot în parcul în care se afla și Sofia. Ionuţ Anghel, în vârstă de patru ani, s-a stins din viață după ce a fost sfâşiat de câini, pe 2 septembrie 2013, pe un teren al firmei Rezidenţial Tei, din apropierea Parcului Tei din Capitală. Iar vedeta spera să nu se repete tragedia. Când a ajuns acasă, Bianca Drăguşanu a certat-o pe fiica ei și i-a arătat toate articolele cu copii sfâșiați de câini ca să nu se mai repete isprava.

Imagini cu Bianca Drăgușanu leșinată după o supradoză de Xanax cu votcă. A mărturisit totul: „Doar două pastile am luat. Eram căzută pe jos, nu știu ce am făcut”

„Sofia este de două ori mai rea decât mine, mai neastâmpărată. Îmi doream să semene fizic cu mine și să aibă calmul lui taică-su, dar a ieșit invers. E leită el, iar pe mine mă copiază la nebunii. S-a încins cu o fetiță la joacă și s-au pierdut în Parcul Tei. Mama o vedea din depărtare, dar cu cât o striga și alerga după ea, cu atât fugea mai tare. M-a sunat plângând, am simțit că mi se face rău. În acel moment, vedeam numai scena cu băiețelul acela de patru ani, ucis de câini, tot în Parcul Tei. Nici când a ajuns acasă, mama nu și-a revenit. Am luat-o pe Sofia, am certat-o și i-am arătat toate articolele cu copilul sfâșit de câini, pentru ca altă dată să nu se mai repete”, a declarat Bianca Drăguşanu.

Sâmbătă, Bianca Drăgușanu va pleca împreună cu fetița sa într-o vacanță în Turcia: „Vom sta șapte zile. Pentru copii, e locul ideal, acolo chiar stai la cinci stele, nu sunt doar pe hârtie. Poate cu aceasă ocazie, o să o învăț să înoate”, a spus Bianca Drăguşanu.