Bianca Drăguşanu, clipe de COŞMAR. Maşina vedetei a fost VANDALIZATĂ

Bianca Drăguşanu este femeia momentului în România după ce a anunţat că s-a despărţit de Victor Slav şi s-a cumplat cu un milionar englez. Din păcate pentru ea, vedeta are parte şi de lucruri mai puţin plăcute în această perioadă.

21 iun. 2018, 07:22
Bianca Drăguşanu, clipe de COŞMAR. Maşina vedetei a fost VANDALIZATĂ

Bianca Dragusanu a avut parte de o surpriza extrem de neplacuta, masina ei fiind vandalizata. Vedeta a fost surprinsa in oras cu alta masina, nu cu bolidul de lux pe care il conduce de obicei. Motivul? SUV-ul pe care il detine a avut parte de un tratament ingrozitor din partea unor autori necunoscuti.

Bianca Drăguşanu, primele declaraţii despre NUNTA cu IUBITUL MILIONAR

„Am imprumutat masina de la un prieten de-ai mei. Glumind, mi-a spus ca poate asa reuseste sa o si vanda, costa doar 65.000 de euro. Cine stie, poate ma bag si in afaceri cu masini. Aveam nevoie de masina asta, a mea a patit-o. Mi-au fost taiate cauciucurile. Normal, m-a ajutat amicul meu, Valentin, cel de la care am imprumutat, pentru o zi-doua, masina, si mi-a dus-o la reparat. Nu inteleg cum s-a intamplat, cum mi-a taiat cauciucurile si de ce a facut cineva asta”, a spus Bianca Dragusanu pentru WOWbiz.ro.

Bianca Drăguşanu a dezvăluit de când s-a produs separarea de Victor Slav. „Asta m-a deranjat”

Vedeta a reusit sa isi recupereze SUV-ul ale carui roti au fost taiate.