Bianca Drăguşanu, CRIZĂ DE NERVI în direct. „Hai, te rog, du-te….”

Rolul de prezentatoare nu este unul ușor, mai ales când prezinți o emisiune precum „Te vreau lângă mine”, în care discuțiile aprinse între cei care își caută dragostea sunt la ordinea zilei.

03 oct. 2017, 13:23
Bianca Drăguşanu, CRIZĂ DE NERVI în direct. „Hai, te rog, du-te….”

Bianca Drăgușanu a fost nevoită din nou să îi atenționeze pe participanții din emisiune și a cerut să fie respectată, scrie vip24.ro.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, mărturisire ÎN DIRECT. „Am fluturi în stomac şi tremur toată”

„Andrei, te dau afară dacă nu taci acum! Andrei, lasă microfonul jos! Tu ai pe cineva acasă, de ce îți manifești acum niște frustrări?”, a răbufnit Bianca, enervată de atitudinea unuia dintre băieți.

„Andrei, e ultima oara cand iti zic sa lasi microfonul ala jos”, a spus Bianca Dragusanu. „Cristi, si tu la fel. Nu vrei sa te duci sa o aduci pe Bella, e la machiaj! Ia du-te, Cristi, si vezi unde e Bella. Hai, te rog, du-te!”, a continuat Bianca extrem de iritată.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu a recunoscut că a avut o problemă delicată. „Am luat de la…”

Nu este prima oară când moderatoarea show-ului după-amiezii este nevoită să scoată pe cineva din platou. Cu astfel de situații s-a confruntat și Gabriela Cristea pe vremea când prezenta același show. Ba mai mult, când prezenta emisiunea „Noră pentru mama”, Gabriela a ieșit de multe ori din propria emisiune pentru că nu mai suporta discuțiile aprinse dintre concurenți.