Bianca Drăguşanu, de URGENŢĂ la spital. Bruneta a ajuns IAR pe mâna MEDICILOR

Problemele se tin lanţ de Bianca Drăguşanu, care, după problemele de sănătate pe care le-a avut după Paşte, a ajuns din nou la spital. De data aceasta, totul i s-a datorat oboselii acumulate în timpul filmărilor emisiunii lui Nea Marin, emisiune care se bazează pe mult efort fizic.

21 apr. 2015, 08:51
Bianca Drăguşanu, de URGENŢĂ la spital. Bruneta a ajuns IAR pe mâna MEDICILOR

În perioada Sărbătorilor de Paşte, Bianca Drăguşanu s-a prezentat la camera de gardă a Spitalul de Urgenţă, având tensiune foarte scăzută şi faţa umflată, după ce a mâncat la un restaurant raw vegan. Cum starea sa de sănătate era critică, medicii au i-au administrat imediat perfuzii şi calmante, şi i-au recomandat un regim alimentar drastic, dar şi multă odihnă.

Deşi Bianca Drăguşanu se afla într-o stare critică, aceasta a încălcat restricţiile medicilor şi peste doar câteva zile, s-a dus să înregistreze pentru o emisiune estivală, cu care semnase contractul de ceva timp.

Starea de sănătate a Biancăi Drăguşanu s-a AGRAVAT. Ce spun medicii şi apropiaţii

Surse din locaţia respectivă au spus că efortul depus de fosta doamnă Slav a avut grave urmări în privinţa stării sale de sănătate, care s-a agravat vizibil.

„Bianca este o profesionistă şi a dorit să îşi onoreze contractul cu show-ul moderat de Nea Marin. Astfel, în ciuda faptului că încă nu îşi revenise după alergia din perioada Paştelui, ea s-a prezentat la emisiune şi a muncit cot la cot cu ceilalţi participanţi până când i s-a făcut rău.

Slăbită, Bianca a avut o nouă cădere de tensiune şi cei din echipa de fimare, şocaţi de cele întâmplate, au cerut intervenţia cadrelor medicale. Doctorii de pe salvare i-au administrat imediat câteva calmante şi i-am pus o perfuzie pentru că era deshidratată, apoi i-au recomandat să stea la pat toată noaptea. Doar aşa a reuşit Bianca să îşi revină şi să îşi ducă înregistrările la bun sfârşit”, au declarat sursele citate pentru WoWBiz.ro.

Citeşte şi  Bianca Dragusanu şi Daniela Crudu, martore la un accident terifiant