Bianca Drăguşanu, declaraţia care i-a surprins pe toţi fanii. S-a căsătorit cu Gabi Bădălău? „Atunci când primesc răspunsul de la soţul meu!”

Fanii Biancăi Drăguşanu sunt în delir după ultima declaraţie făcută de blonda focoasă, prin intermediul unui video publicat miercuri seară.

25 mart. 2021, 10:25
Bianca Drăguşanu, declaraţia care i-a surprins pe toţi fanii. S-a căsătorit cu Gabi Bădălău? „Atunci când primesc răspunsul de la soţul meu!”

Bianca Drăguşanu, declaraţia care i-a surprins pe toţi fanii. În videoclip este notat un mesaj amuzant, iar afacerista l-a etichetat pe iubitul ei alături de care trăiește o poveste de dragoste intensă.

Bianca Drăguşanu, declaraţia care i-a surprins pe toţi fanii. S-a căsătorit cu Gabi Bădălău: „Atunci când primesc răspunsul de la soţul meu!”

Bianca Drăguşanu s-a întâlnit cu iubitul ei miercuri seraă seară. La o oră distanță după ce a dat vestea că petrec timp de calitate împreună, vedeta a distribuit pe Instagram Stories un clip care face senzaţie pe toate reţelele de socializare.

Un videoclip amuzant în care o femeie pune într-o tigaie trei bucăți de hârtie pe care sunt notate tot atâtea idei a fost postată iniția de Deea Neagu, o utilizatoare TikTok. Și, după cum puteți observa, pe imagini este trecut următoarea mărturisire: “Atunci când primesc răspuns de la soțul meu… «Ce fac astăzi de mâncare?»”. Înainte să îl încarce pe contul ei, Bianca Drăgușanu l-a etichetat pe Gabi Bădălău, iar acest gest i-a făcut pe unii dintre fanii lor să presupună că s-ar fi căsătorit în secret.

Gabi Bădălău a făcut declaraţii surprinzătoare de Claudia Pătrăşcanu, mama copiilor lui şi femeia cu care se află în proces de divorţ. Bărbatul a mărturisit că artista a fost singura femeie pe care a iubit-o şi o va iubi toată viaţa.

Omul de afaceri ar fi vorbit de curând, la telefon, cu o prietenă comună cu Claudia Pătrăşcanu, care i-ar fi reproșat că i-a permis Biancăi Drăgușanu să o vorbească urât pe mama copiilor lui.

Bădălău i-ar fi răspuns: „Mai lasă-mă cu Bianca Drăgușanu, că eu pe Claudia (n.r. Claudia Pătrășcanu) am iubit-o și o s-o iubesc toată viața„. Mai mult decât atât, milionarul a precizat că artista este iubirea vieții lui și că doar pe ea o iubește.

„Claudia Pătrășcanu este iubirea vieții mele”, i-ar fi spus Gabi Bădălău apropiatei Claudiei Pătrășcanu, potrivit Spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit în anul 2016, iar acum câteva luni, cântăreața a anunțat pe contul său de Facebook că se desparte de omul de afaceri. Cei doi nu au reușit să ajungă la o înțelegere privind cei doi copii ai lor, Gabriel și Nicolas.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, dezvăluiri despre nopţile petrecute alături de Gabi Bădălău. Ce mesaj a postat vedeta