Răsturnare de situaţie: Bianca Drăguşanu nu mai vrea copil cu Victor Slav

Toate par să meargă bine între Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, iar când toată lumea se aştepta să apară şi un urmaş al relaţiei lor, Bianca se răzgândeşte şi nu mai vrea un copil cu prezentatorul tv.

25 sept. 2014, 08:37
Răsturnare de situaţie: Bianca Drăguşanu nu mai vrea copil cu Victor Slav

Îmbrăcată într-o ţinută lejeră, Bianca l-a luat de braţ pe Victor şi au ieşit împreună la deschiderea unui club din Bucureşti. Dacă în urmă cu puţin timp declara că aşteaptă cu nerăbdare ziua în care va deveni mamă, în acest moment Bianca are alte gânduri şi nu vrea să se grăbească să facă un copil. „Copilul va veni când o să vrea Dumnezeu. Chiar dacă îmi doresc, momentan copilul nu e prioritate pentru mine”, a declarat Bianca într-o emisiune de la Prima TV.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au decis: „Ne-am hotărât, o să-l cheme… „

Întrebată ce planuri de viitor are, Bianca a răspuns: „Am nevoie în acest moment de o pauză de la lumina reflectoarelor. Am o afacere şi vreau să mă concentrez asupra ei o perioadă. Sunt foarte fericită şi mândră de ceea ce fac”, a declarat blonda. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au avut o iubire tumultoasă. S-au cunoscut, la câteva luni s-au căsătorit şi după alte câteva luni au şi divorţat. Acum cei doi s-au împăcat şi par mai fericiţi decât în perioada în care erau soţ şi soţie.

Citeşte şi Marian Râlea ar juca alături de Bianca Drăguşanu: A juca lângă o actriţă tânără este ca şi cum ai întineri