Bianca Drăguşanu, DETALII INTIME din relaţia cu Tristan Tate. „În general bărbaţii nu sunt chiar aşi la capitolul…”

Bianca Drăgușanu le-a împărtășit fanilor câteva secrete ale relaţiei cu Tristan Tate, într-un mesaj postat pe contul de socializare.

10 iul. 2018, 16:09
Bianca Drăguşanu, DETALII INTIME din relaţia cu Tristan Tate. „În general bărbaţii nu sunt chiar aşi la capitolul…”

Bianca Drăgușanu le-a spus admiratorilor cinci semne prin care îşi pot da seama dacă persoana de lângă ei este într-adevăr îndrăgostită, ceea ce înseamnă că nu a avut nicio îndoială în privința iubitului ei.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, scandal în direct: „Ce cauţi la mine in emisiune?” VIDEO

„O să vă spun o scurtă listă de semne din care îţi dai seama cam cât de leşinat este el după tine. Unu, ţi-o spune din priviri. Privirea este oglinda care nu înşală. Când te aude vorbind o vei remarca în ochi acea scânteie care îţi transmite fără dubii că eşti frumoasă, că eşti o zâna şi că îi place să fie în compania ta. Sau dimpotrivă dacă îi vezi flăcările ieşind pe nas de gelozie sau de supărare e clar că i-ai ajuns deja la inimă. Astea sunt extreme. Doi! Te acceptă aşa cum eşti. A fi îndrăgostit nu înseamnă a vedea totul în roz. Când te iubeşte, te acceptă aşa cum eşti, cu calităţi şi defecte, dar încearcă să te şi schimbe pe aici, pe acolo. Trei… ştie să te asculte. Şi este capabil ca uneori să îşi pună dorinţele pe planul doi. Patru! Are răbdare. În general bărbaţii nu sunt chiar aşi la capitolul răbdare, dar el, îndrăgostitul, găseşte resursele necesare să te aştepte dacă speră la un final fericit. Cinci! El se interesează de cei pe care îi iubeşti. Este foarte binevoitor cu prietenii tăi, chiar dacă ei nu îi sunt întotdeauna pe plac”, a fost sfatul dat de Bianca Drăguşanu.