Bianca Drăgușanu, dezvăluiri intime. Abia acum a recunoscut totul: „Eram renumită din timpul şcolii!”

Bianca Drăguşanu a dezvăluit că era o fire rebelă încă din copilărie. Vedeta a avut mai mereu nota scăzută la purtare, deşi susţine că era o elevă isteață și învăța bine.

28 apr. 2022, 15:48
Bianca Drăgușanu, dezvăluiri intime. Abia acum a recunoscut totul: „Eram renumită din timpul şcolii!”
Bianca Drăgușanu era rebelă de mică!

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri intime. Vedeta susţine că avea o personalitate puternică și nu-i plăcea să se supună și să facă ceea ce i se cerea, iar profesorii o penalizau, mai ales că nu-i plăcea să poarte cravata de pionier pe care obișnuia să o folosească pentru a-și prinde părul.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri intime. Abia acum a recunoscut totul: „Eram renumită din timpul şcolii!”

„Eram năzdrăvană, nu cred că am avut vreodată 10 la purtare, eram renumită pentru nota scăzută cam în fiecare trimestru. Eram însă isteață, aveam note bune, bacul l-am luat cu 8 și 9. Dar am avut o personalitate puternică. Nu-mi plăcea să fac ca toți, eu eram mai cu moț”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Impact.

Bianca Drăgușanu rupe tăcerea după dezmăţul lui Gabi Bădălău. „Eu sunt o doamnă, dar nu suport trompetele astea de oraș!”

Fosta asistentă TV a mai spus și că nu obișnuia să poarte cravată de pionier, pe care o folosea ca accesoriu pentru păr: „Nu aveam cravată de pionier deși mereu mi se atrăgea atenția. Nu voiam să o port. Cred că mi-o puneam în păr!”.

Bianca Drăguşanu crede că fiica sa, pe care o are din relația cu Victor Slav, este destul de năzdrăvană şi îi va semăna: „Pe Sofia doar o voi certa, dar o voi lăsa să aibă personalitatea sa”.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit! Bomba-sexy și-a prins iubitul la o petrecere deocheată şi a sărit să-l bată cu bâta de baseball

„De vreo trei ani fac box cu un instructor, ceea ce mă face să mă simt foarte bine, în ciuda vânătăilor cu care mă aleg la mâini. Aș urca și-n ring, dacă suma pe care o primesc merită să fac asta. După ce am fost la sală, mi-a fost însă foarte rău și a trebuit să schimb antibioticul”, a mai spus Bianca Drăgușanu.