Bianca Drăguşanu îl pedepseşte pe Cristea. Vezi ce au surprins paparazzi

Bianca Drăgușanu și Adrian Cristea s-au despărțit din nou după ce fotbalistul a încercat să o cucerească pe Lavinia Furtună, însă fără succes. Decisă să nu mai treacă cu vederea peste infidelitatea iubitului, Bianca s-a refugiat în brațele bunului ei prieten, Olăroiu Jr.

20 dec. 2012, 20:53
Bianca Drăguşanu îl pedepseşte pe Cristea. Vezi ce au surprins paparazzi

Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea s-au despărțit de nenumărate ori, însă de această dată vedeta s-a refugiat în braţele lui Dani Olăroiu. Se pare că, fiul antrenorului este un pericol pentru Cristea, ținând cont că roșcata a spus în urmă cu câteva luni că nu exclude o posibilă relație amoroasă între ei. Cu toate acestea, şi Bianca, și Olăroiu au spus că sunt doar doi amici foarte buni care iau masa sau merg la meciuri împreună.

Miercuri, paparazzi au aflat că vedeta și-a parcat mașina în curtea lui Olăroiu Jr. și s-a dus pe fugă să-i facă o vizită.

„A intrat cu maşina în curte, în mare grabă, probabil pentru a nu fi descoperită. Întâmplarea a făcut ca în acel moment să ies din blocul situat vizavi de casa lui Daniel Olăroiu, pe care de altfel îl cunosc de când era mic şi locuia la bunici, în zona Pieţei 1 Mai”, a declarat un vecin al lui Daniel, pentru Libertatea.

Deși nu au făcut mare vâlvă cu despărțirea lor de data aceasta, pentru Cristea episodul din club nu constituie o problemă și consideră că a fost doar o exagerare a presei.